Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Grissedage i 8.a

En 1/2 gris, 1 slagter og 1 kok

Torsdag d. 23. og fredag d. 24. marts havde 8.a besøg af en dygtig underviser fra Slagteriskolen i Roskilde. Projektet som klassen deltog i hed en 1/2 gris, 1 slagter og 1 kok, og handlede om:

  • at lære mere om slagteriskolens uddannelser
  • at høre om grisens vej fra landmanden til slagterriet. Herunder også slagteprocessen.
  • at lære om grisens anatomi og selv få lov at røre og undersøge bl.a. indre organer.
  • at skære grisen op og klargøre kødet
  • at lave mad af grisen
  • at styrke fællesskabet i en ny sammenhæng

Det hele forløb med bravur. Humøret var højt og maden meget lækker.

Foto: Annette Jul Larsen