Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Musikskolens program

Herunder kan du se programmet for sæsonen 2017/2018.
Tilmeldingsfristen var 23. juni 2017. Der er stadig plads på enkelte hold, dog bedes I skrive til musikskoleleder Sarah Vibe Benfield for yderligere information inden I tilmelder jeres barn: svb@sanktjoseph.dk

ISJ’s Musikskole

Gå til musikskolen hovedside

Praktiske informationer

SÆSONPLAN
Sæsonen rummer i alt 31 undervisningsgange. Undervisningen er fordelt over 9 måneder – med start i uge 36 (fra 4. september 2017) og afslutning i løbet af maj 2018. Der undervises ikke på skolens ferie-/fridage.

UNDERVISNING
Undervisningen placeres så tidligt som muligt efter skoletid – fra ca. 13.45

TILMELDING
Tilmelding sker her på hjemmesiden under Tilmelding.

Tilmeldingsfristen er 23. Juni 2017. I får besked, om I er blevet optaget samt besked om dag og tidspunkt så hurtigt som muligt derefter – senest i starten af august.

Ved senere tilmelding optages eleverne, hvis der fortsat er plads.

UDMELDELSE
Tilmelding og betaling er bindende for hele sæsonen.
Udmeldelse kan kun ske efter endt prøvetid på de første 2 måneder, der udløber 27. oktober. Husk, at der også betales for undervisning i prøvetiden. Udmeldelse skal ske skriftligt til musikskolens leder Sarah Vibe Benfield – og altså ikke til lærer eller skolens kontor! Administrationsgebyret på 150 kr. refunderes ikke.

Derefter kan udmeldelse kun finde sted ved skoleskift eller længerevarende sygdommed én måneds varsel.
Den bindende tilmelding og betaling hænger – udover det pædagogiske hensyn – sammen med et hensyn til lærernes beskæftigelse og ansættelse, idet de har krav på at kende omfanget af deres arbejdstid i musikskolen i forhold til øvrig beskæftigelse.

AFLYSNING
Sæsonen rummer i alt 31 undervisningsgange for hver elev. Ved aflysning pga. af terminsprøve, eksamen, lærers koncertaktivitet, etc. erstattes timen efter aftale med eleven. Ved lærers sygdom aflyses undervisningen, såfremt det ikke er muligt at sende en vikar. Skulle læreren aflyse pga. sygdom mere end to gange på en sæson, skal læreren tilbyde erstatningstimer – ellers tilbagebetales elevbetalingen svarende til antal aflyste timer herudover.

FRAVÆR / AFBUD
Hvis en elev må melde afbud til undervisningen, skal elev/forældre give besked så hurtigt som muligt til læreren. Udeblivelse eller fravær pga. sygdom, lejrskole mv. erstattes ikke.

INSTRUMENTER
Når du skal spille et instrument er det vigtigt, at du ret hurtigt (ca. en måned) anskaffer dig dit eget instrument, som du kan øve på derhjemme.

Skolen har mulighed for at leje enkelte instrumenter ud til jer – dette vil stå specifikt under instrumentet. Hvis I skal ud og leje eller købe instrument, vil jeres lærer som regel kunne fortæller jer, hvor I kan få fat i et henne.

Program 2017/2018

Børnekor

Vi synger, danser og udforsker vores stemmer. I løbet af året øver vi os på en masse sjove sange, nogle af dem optræder vi med til arrangementer på skolen. Vi øver os i at synge sammen og lytte til hinandens stemmer. Vi øver os også på at blive modige, så vi kan blive rigtigt seje til at optræde.

I tilmelder jer blot kor og vil blive inddelt efter alder og erfaring.

Fra 0. klasse
Antal
: Min. 15 elever
Lektion: 50 min.
Dag & tid:
Fredag 13.45 – 14.35: Børnekor
Fredag 14.35 – 15.25: Juniorkor
Lærer: Stine Kobbersmed og Signe Galting
Deltagerpris pr. måned:  250 kr. for 50 min / 125 kr. hvis tilmeldt anden musikskoleundervisning

 

160604_spire_udenbund

Gospel kor

Alle kan være med til at synge gospel!
Gospel musikken er både opløftende og medrivende samtidig med at den er dyb og meningsfyldt.

Som kor skal vi arbejde med harmonier, klang og dynamik, og samtidig bruge tid på soloer og udtryk. Koret er en super ramme for vokal og musikalsk udvikling.

Fra 4. klasse
Antal: Min. 8 elever
Lektion: 50 min.
Dag & tid: Torsdag 15.30 – 16.20
Lærer: Kathrine Brøndsted
Deltagerpris pr. måned: 250 kr. for 50 min. / 125 kr. hvis tilmeldt anden musikskoleundervisning

 

Spiremusik

Til spiremusik leger vi med musik. Vi synger, danser og fortæller røverhistorier, og vi prøver en masse forskellige instrumenter. Vi øver os også i at improvisere og optræde for hinanden med musik, som vi selv finder på.

Fra 0. klasse
Antal
: Min. 5 elever
Lektion: 50 min.
Dag & tid: Onsdag 13.45 – 14.35 eller 14.40 – 15.30
Lærer:
Deltagerpris pr. måned: 300 kr. for 50 min

 

Musikkarrusel

Som introduktion til instrumentalundervisningen får eleverne her mulighed for at spille på rigtige instrumenter i en sammenspilssituation. Undervisningen vil være delt op mellem instrumentundervisning og sammenspil og eleverne vil i løbet af sæsonen rotere mellem instrumenterne.

For 2. og 3. Klasse
Antal: 6/9 elever – 2/3 lærere
Lektion: 50 min.
Dag & tid: Torsdag
Lærer: Klaver (Signe Galting ), blokfløjte + tredje instrument
Deltagerpris pr. måned: 500 kr. for 50 min.

 

160604_klaver

Klaver for begyndere

For mig er det vigtigt at klaver er sjovt. Vi arbejder med lette stykker så børnene hurtigt kommer i gang og får mod på at lære noderne at kende.

Fra 0. klasse
Antal: Solo & duo
Lektion: 25  min.
Dag & tid: Alle dage
Lærer: Stine Kobbersmed / Signe Galting
Deltagerpris pr. måned: 690 kr. for 25 min. solo / 440 kr. for 25 min. duo

 

Klaver for begyndere og øvede

Det er som underviser mit ønske at formidle min store passion for musikken og klaveret.

Min tilgang til klaverundervisning tager udgangspunkt i klaverspillet som bevægelseslære, hvor vi tænker hele kroppen med i musikken. Nodelæsning, anslag, klangbehandling og at formgive musikken bliver en helhedsoplevelse, der styrker evnen til umiddelbar indlevelse.

Fra 0. klasse
Antal: Solo & duo
Lektion: 25 min.
Dag & tid: Alle dage
Lærer: Maria Teresa Assing
Deltagerpris pr. måned: 690 kr. for 25 min. solo / 440 kr. for 25 min. duo

 

160604_sang

Rytmisk sang

Til solosang bruger vi kroppen som vores instrument. Du lærer om stemmen og hvordan du kan blive bedre til at bruge den. Du kan selv være med til at ønske hvilke sange du gerne vil synge og måske øver vi os også i at blive gode til at optræde for andre.

Fra 1. klasse
Antal: Solo & duo
Lektion: 25 min.
Dag & tid: Alle dage
Lærer: Signe Galting
Deltagerpris pr. måned: 690 kr. for 25 min. solo / 440 kr. for 25 min. duo

 

Klassisk sang

Er du glad for at synge? Og har du lyst til at udvikle din stemme!
Sangundervisningen tager udgangspunkt i det umiddelbare og spontane i din stemme og gennem målrettede øvelser arbejder vi os ind til kernen.

Lektionerne er sjove og inspirerende samtidig med, at du arbejder koncentreret med områder, der udvikler din sang og stemmebrug på en naturlig måde.

Løbende fastlægger vi fokuspunkter, som du arbejder videre med hjemme og i fællesskab finder vi sange, der passer til din stemmetype.

Fra 3. klasse
Antal: Solo & duo
Lektion: 25 min.
Dag & tid: Tirsdag eller torsdag
Lærer: Carina Carlberg
Deltagerpris pr. måned: 690 kr. for 25 min. solo / 440 kr. for 25 min. duo

 

Blokfløjte

Det er skønt at spille blokfløjte, fordi det er et smukt og melodisk instrument. Den er nem at begynde på, men rummer samtidig mange års musikalsk udfordring. I begyndelsen læres musikkens grundbegreber: toner, rytmer og noder i forbindelse med en masse kendte og ukendte sange. Når man har lært at spille på sopranblokfløjten, stifter man bekendtskab med altblokfløjten, som har en mørkere og blødere klang. Køb altid blokfløjten i samråd med læreren, da der er stor kvalitetsforskel på blokfløjter.

Fra 1. klasse
Antal: Solo, duo & hold
Lektion: 25 min & 50 min hold (4 elever)
Dag & tid: Ikke fastlagt
Lærer: Hanne Olsen
Deltagerpris pr. måned: 690 kr. for 25 min. solo / 440 kr. for 25 min. duo / 420 kr. for 50 min. hold (4 elever)

 

Guitar

Guitar er et meget populær musikinstrument som kommer fra Spanien. Med guitar kan du spille både klassisk og rytmisk musik. I min undervisning lærer du at spille melodier, rytmer og akkorder og du lærer også at spille efter noder. Det er sjovt at spille guitar, og det er også et rigtig socialt instrument, fordi du kan spille det i mange sammenhænge.

Det er nødvendigt at have sit eget instrument – spørg gerne læreren til råds.

Fra 1. klasse
Antal: Solo
Lektion: 25 min.
Dag & tid: Tirsdag, onsdag eller fredag
Lærer: Trung Hoa Tran
Deltagerpris pr. måned: 690 kr. for 25 min. solo

 

Ukulele

Vil du lære at spille et musikinstrument? Så kan du starte med ukulele. Det er meget nemt at lære at spille ukulele. Du lærer at spille melodier, rytmer, og akkorder. Du lærer at spille både efter tabulatur og noder. Det er sjovt og hyggeligt at spille ukulele.

Ukulele (af hawaiiansk uku “loppe” og lele “spring”) er et lille guitar-lignende instrument af portugisisk oprindelse med fire strenge. Den er meget populær i hele verden og den er nem for børn at spille på.

Det er nødvendigt at have sit eget instrument – spørg gerne læreren til råds.

Fra 0. klasse
Antal: Solo
Lektion: 25 min.
Dag & tid: Tirsdag, onsdag eller fredag
Lærer: Trung Hoa Tran
Deltagerpris pr. måned: 690 kr. for 25 min. solo

 

Trommer

Hos Prudent Kabombwe bliver man taget imod med en stor portion musikglæde og en afslappet atmosfære.

Uanset om du er begynder eller øvet er der altid en vej ind til din musikalitet og noget at tage fat i. Alle lærer forskelligt, og jeg ser det som en opgave at finde ud af hvordan du bedst lukker op for dit potentiale. Hvis du har noget musik du elsker, så er det det jeg vil tage udgangspunkt i.

Eleverne skal lære at arbejde med improvisation. Improvisation handler om at skabe et musikalsk produkt af øjeblikkets inspiration og med anvendelse af fri fantasi, men alligevel inden for definerede rammer. For at kunne dette er det vigtigt at arbejde fokuseret med områder som teknik, grooves/swing, stilkendskab, klang og gear – at dygtiggøre sig på sit instrument igennem hele livet er en helt grundlæggende forudsætning ift. spille musik.

Fra 1. klasse
Antal: Solo & duo
Lektion: 25 min.
Dag & tid: Mandag, tirsdag eller fredag
Lærer: Prudent Kabombwe
Deltagerpris pr. måned: 690 kr. for 25 min. solo / 440 kr. for 25 min. duo

1600604_sax 

Saxofon

Saxofonen er et blæseinstrument, som kan spille med i mange forskellige sammenhænge. Den er især meget brugt indenfor jazz og pop musik. Saxofon er nemt at gå til, og man
bliver hurtigt bedre, især hvis man øver sig et par gange om ugen. Den har en stor fed klang som får melodier til at klinge igennem på smukkeste vis. Anbefales fra 3. klasse.

Fra 3. klasse
Antal: Solo
Lektion: 25 min.
Dag & tid: Ikke fastlagt
Lærer:
Deltagerpris pr. måned: 690 kr. for 25 min. solo
Leje af instrument: Der er i begrænset omfang mulighed for at leje et instrument fra skolen. Notér venligst dette ved tilmeldingen, såfremt I ønsker det.

 

Klarinet

Klarinetten er også et blæseinstrument, og teknikken bag minder meget om saxofonens. Klarinettens klang er blød og varm og blander dejligt sammen med mange andre instru- menter. Den bruges inden for meget forskellig slags musik over hele verden. Anbefales fra 2. klasse.

Fra 2. klasse
Antal: Solo
Lektion: 25 min.
Dag & tid: Ikke fastlagt
Lærer:
Deltagerpris pr. måned: 690 kr. for 25 min. solo
Leje af instrument: Der er i begrænset omfang mulighed for at leje et instrument fra skolen. Notér venligst dette ved tilmeldingen, såfremt I ønsker det.

Tilmelding

Spørgsmål vedr. musikskolen og tilmelding rettes til musikskolens leder Sarah Vibe Benfield svb@sanktjoseph.dk

Tegninger: Kim Broström