Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Musikskolens undervisere

Her er en liste over de undervisere du kan møde på musikskolen

Musikskolens undervisere

Hanne Olsen

Hanne er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium med blokfløjte som hovedinstrument. Udover at undervise på Sankt Joseph, underviser Hanne også på Fredensborg Musikskole og på Tårnby Musikskole.

Underviser i: Blokfløjte & Musikkarrusel

 

Stine Kobbersmed

Stine er uddannet kandidat i Musikvidenskab.

Stine har en bred undervisningserfaring og er specialiseret i sammenspil, børnekor, sang og musikforståelse for børn.

Da mine musikalske rødder stammer fra både den rytmiske og klassiske verden, brænder jeg lige meget for at arbejde med musical og rytmisk sammenspil, som for at fortælle spændende historier fra den klassiske musik.

Jeg lægger vægt på, at min undervisning foregår i trygge omgivelser, hvor jeg sætter rammerne igennem en naturlig autoritet, men hvor der samtidig er rum til at gribe og udforske de kreative øjeblikke der naturligt opstår, når man formidler musikkens fantastiske univers for børn.

Underviser i: Børnekor & Klaver for begyndere

 

Signe Galting

Signe er kandidat i musikvidenskab, med profil i musikledelse.

Som underviser har jeg erfaring med mange forskellige elevtyper; børn, unge – begyndere og øvede. Jeg elsker at undervise og brænder for at give min glæde ved musikken videre til dem, jeg arbejder med. Jeg tager udgangspunkt i den enkelte elevs egne ønsker og motivation, og som underviser er jeg glad, lyttende og udadvendt.

Underviser i: Børnekor, Musikkarrusel, Klaver for begyndere & Rytmisk sang

 

Prudent Kabombwe

Prudent kommer oprindeligt fra D.R. Congo med en kultur, præget af forskellige etniske musikalske kilder blandet med cubanske rumba rock.

Prudent har dyrket musik lige siden han var barn og som 11-årig fik han fast plads i kirkens Gospelkor, hvor han lærte at ’groove’ og fandt kærlighed til genrer som både funk, hip hop, r’n’b, soul og grove jazz.

Underviser i: Trommer

 

Trung Hoa Tran

Musikpædagog Trung Hoa Tran er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, med klassisk guitar som hoved fag. Han er også uddannet som socialpædagog fra Højvangseminariet, og folkeskolemusiklærer fra Natalie Zahles Seminarium.
Hoa har undervist på skolen i guitar og ukulele siden 2008.

Underviser i: Guitar & Ukulele

 

Maria Teresa Assing

Maria er uddannet koncertpianist med solistdebut fra DKDM i 2002 og diplom fra Hochschule für Musik und Theater i Hamburg i 2000.
Sideløbende med min karriere som pianist, har jeg igennem de sidste tyve år med lige stor glæde og engagement undervist på alle niveauer fra musikskole til konservatorieniveau.

Underviser i: Klaver for begyndere og øvede

 

Carina Carlberg

Carina er uddannet klassisk sanger og sanglærer fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Bel Canto Academie i Wien. Hun underviser hovedsagligt i opera, lieder, danske sange og musical og henvender sig til både børn og voksne.

Underviser i: Klassisk sang

 

Kathrine Brøndsted

Kathrine er uddannet rytmisk sanger og har været tilknyttet ISJ siden 2010 som musiklærer og kreativ projektleder.

Derudover har hun ledet og dirigeret gospelkor for både børn og voksne igennem de sidste 15 år.

At se børn og voksne udvikle sig og blomstre op igennem musikken er et stort priviliegium” – Kathrine Brøndsted

Underviser i: Gospelkor