Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Medlemskaber

Institut Sankt Joseph er medlem af følgende foreninger

Foto: De Katolske Lege afholdes en gang om året med deltagelse af de katolske skoler i hovedstadsområdet. Det er en god anledning for skolernes elever til at møde hinanden.

 

Foreningen af Katolske Skoler i Danmark (FAKS)

www.faksnet.dk

Foreningen af Katolske Skoler i Danmark (FAKS) havde 50 års jubilæum, august 2015

For 50 år siden blev FAKS, Foreningen af Katolske Skoler dannet. Der har været katolske skoler i meget længere tid i Danmark, Institut Sankt Joseph er en af de ældste. Men på et tidspunkt har man følt behovet for at markere sig i fællesskab, blandt andet i forbindelse med skolepolitik. Der er i øjeblikket 22 katolske skoler i foreningen. Selv om skolerne er meget forskellige i størrelse og placeret vidt om i landet, så har de naturligvis også meget tilfælles og glæde af at kunne samarbejde. En af de nyere tiltag har været formuleringen af fagformål og slutmål for faget religion på de katolske skoler.

Jubilæet blev fejret ved en festmesse i Sankt Ansgar Kirke lørdag 29. august 2015. Der blev udgivet et jubilæumsskrift hvortil alle skolerne har bidraget med indblik fra skolernes hverdagsliv. Hæftet kan ses herunder i en bladreversion. Klik på billedet for at få fuld skærm. Klik på Esc for at vende tilbage til hjemmesiden.

 

Danmarks Privatskoleforening

www.privatskoleforening.dk

d.i.s.n (Danish International Schools Netowrk)

http://www.internationalschools.dk/