Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

FAKS jubilæumsskrift

De Katolske Skoler i Danmark har udgivet et jubilæumsskrift

FAKS jubilæumsskrift

De Katolske Skoler i Danmark har udgivet et jubilæumsskrift, som nu er tilgængeligt i en netversion

I august 2015 var det 50 år siden FAKS, Foreningen af Katolske Skoler blev dannet. Der har været katolske skoler i meget længere tid i Danmark, Institut Sankt Joseph er en af de ældste. Men på et tidspunkt har man følt behovet for at markere sig i fællesskab, blandt andet i forbindelse med skolepolitik. Der er i øjeblikket 22 katolske skoler i foreningen. Selv om skolerne er meget forskellige i størrelse og placeret vidt om i landet, så har de naturligvis også meget tilfælles og glæde af at kunne samarbejde. En af de nyere tiltag har været formuleringen af fagformål og slutmål for faget religion på de katolske skoler.

Jubilæet blev fejret ved en festmesse i Sankt Ansgar Kirke lørdag 29. august 2015. Der blev udgivet et jubilæumsskrift, hvortil alle skolerne har bidraget med indblik fra skolernes hverdagsliv.

Der er en del fotos fra Institut Sankt Joseph med i hæftet, taget af Hasse Carlberg og Kim Broström, begge lærere ved skolen. Billedet på omslaget, af børnene som tegner med kridt, er taget af Hasse Carlberg.

Hæftet kan ses herunder i en bladreversion. Klik på billedet for at få fuld skærm. Klik på Esc for at vende tilbage til hjemmesiden.

 

Institut Sankt Joseph er medlem af flere foreninger. Se under Om os > Medlemskaber