Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Fra ISJ til udvekslingsstudent i Japan

Efter ISJ: Kirstine er udvekslingsstudent i Japan og går til bueskydning.

I en ny serie Efter ISJ fortæller nogle af vores gamle elever om hvad de laver i dag. Her er det Kirstine som skriver fra Japan:

 

Efter 9. klasse på ISJ i 2022 er jeg taget et år til Japan som udvekslingsstudent. Jeg bor i det nordlige Japan i byen Akita og går på en pigeskole, der hedder Seirei Senior High School. Det er en katolsk skole. Jeg bor hos fire forskellige familier og er lige nu hos den fjerde og sidste. Der er jævnaldrende søstre i alle familierne, så der er nogen at snakke med og følges med.

I Japan går jeg i skole mandag-lørdag. Jeg har fri ca. kl.15 hver dag, bortset fra lørdag, hvor skolen slutter kl.12:30. Sport og klubaktiviteter er i skolen ligesom i USA.
Jeg taler japansk med mine familier og med mine venner – det var svært i begyndelsen, og jeg blev træt i hovedet af at prøve at følge med. Men nu går det bedre. Japanerne taler ikke meget engelsk, så japansk er nødvendigt.

Jeg var på klasserejse til Nagasaki. Vi kunne se ud til havet fra hotellet.

 

Jeg er startet til Kyūdo; japansk bueskydning. Til kyūdo har man Hakama på. Der hvor jeg træner, skyder vi indefra ud i gården, hvor skydeskiverne står.

Billede af min klasse og min lærer, Fr. Nakajima.

I Nagasaki så vi dette kunststykke, der lyser op om aftenen. Man kan også se vores skoleuniform på billedet. Man kan have jakke eller sweater udenpå. 

Fest for Oldies 12/5 2023

Når man som elev forlader ISJ, så bliver man medlem af Oldies. Næste Oldiesfest for tidligere elever og ansatte er den 12/5 2023. Læs mere her