Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Institut Sankt Joseph får egen metro-station

BREAKING: Uventet tilbud fra Metroselskabet

Institut Sankt Joseph får egen metro-station

Metroselskabet har i dag tilbudt Institut Sankt Joseph at få sin egen metro-station. Det vil ikke være noget særligt problem at bygge, hedder det, da den nye metrolinie slår et sving og går lige netop under skolegården. ”Nu da vi skal lave den nye forgrening til Nordhavn, så har vi jo alligevel tændt maskinerne”, som driftsansvarlig M. Ulvarph udtrykker det.

Skoleleder Peter Franklin har ikke hørt direkte fra Metroselskabet, men siger, ”at det har vi som skole ikke noget imod. Det er vel udviklingen. Måske kan det ligefrem være en hjælp i vores bestræbeler på at få alle elever til at møde i tide til morgensang.”

Metroselskabet mener, at der er helt naturligt at ISJ får sin egen station, nu da skolen står foran udvidelser og stigende elevtal. På den måde vil man lette presset på Østerport St. ”Vi vil for fremtiden hvert år 1. april tilbyde en metrostation til folk der ikke regner med at få en. Det er der ikke noget mærkeligt i, det er bare noget vi har besluttet”, siger driftsansvarlig M. Ulvarph.