Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Personaleudvikling

Personaleudvilingsprojekter

I skoleåret 2012/13 arbejdede personalet på ISJ med følgende tema: ”Kollegavejledning i forhold til den gode undervisning”. Som startskud hertil holdt Mads Hermansen et inspirerende foredrag for os. Mads Hermansen er til dagligt professor i pædagogisk psykologi og beskæftiger sig hovedsageligt med undervisning og klasseledelse.

Målet med hele projektet er, at videreudvikle den gode skolekultur på ISJ, hvor lærere og pædagoger systematisk bruger hinanden til udvikling af egen praksis.

Som teoretisk ramme for ”Den gode undervisning” har vi i år valgt at lade os inspirere af den tyske didaktiker Hilbert Mayers 10 kendetegn for god undervisning.
Hvis I er interesseret kan i læse lidt mere her:

Hen over efteråret har vi diskuteret disse kendetegn i relation til lærernes/pædagogernes egen praksis her på ISJ.

Lige inden jul fik alle en introduktion til ”kollegavejledning” af organisations-psykolog Vibe Strøier. Planen er nu, at lærere og pædagoger – to og to – skal ”på besøg” hos hinanden og vejlede kollegialt ud fra hver lærers/pædagogs selvformulerede mål for udvikling af egen undervisning/praksis. I de kommende tre måneder vil jeres børn således kunne opleve, at der pludselig er en ekstra lærer til stede i klassen.

Målet med hele projektet var at videreudvikle den gode skolekultur på ISJ, hvor lærere og pædagoger systematisk bruger hinanden til udvikling af egen praksis.