Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Peters sidste skoledag

29/4 2021 havde Peter Franklin sidste dag som skoleleder på Institut Sankt Joseph og fik et varmt farvel

Peter Franklin, som har været skoleleder på Institut Sankt Joseph i 12 et halv år, havde sin sidste dag på ISJ i går den 29/2 2021, og han blev fejret lige fra om morgenen, hvor Peter med ledelsen hilste på forældre ude på gaden, til en festlig og vemodig afskedsfest med elever og voksne i skolegården. I formiddagens løb mødtes lærere på Peters kontor, som idagens anledning var udsmykket med fotos fra 12 år på ISJ.

På grund af corona var antallet af både voksne og elever det halve af det mulige, men at Peter alligevel skulle have et meget varmt farvel og tak for en enorm indsats var meget tydeligt. I alle vinduer var der børn med flag og bannere. I skolegården var der voksne og elever, elevkor og musik og taler. Fordi der er så meget godt, sjovt og spændende at se tilbage på, var det også et vemodigt farvel. I Peters tid er skolen vokset fra en ganske lille skole til én, der er ved at sprænge sine fysiske rammer, fyldt med glade elever og lange ventelister.

Der var taler af skolebestyrelsens formand Peter Navarro-Alonso, viceskoleleder Rikke Malmberg, vores nye skoleleder, og ind til nu leder af den internationale afdeling, Tine Gregory. Rikke overrakte en gave fra hele skolen, et billede af Kim Broström som kort fortale, hvad billedet om Peter og ISJ handlede om. Peter talte også; sagde tak for de mange år til lærere, ansatte og elever, og de mange fantastiske ting, som vi har lavet sammen, om at drive en moderne, udviklende katolsk skole og han opfordrede til at vi bliver ved med at huske, at det skal være en glæde at være i og holde skole.

Til sidst skulle Peter, som alle andre der forlader ISJ, ringe sig ud af skolen og ind i Oldies.
Peter fortsætter som rektor på Niels Steensens Gymnasium og bliver på den måde i familien af katolske skoler.

Tak til Peter for 12 et halvt år.

Foto: Hasse Carlberg

Der er mange billeder fra dagen, som er ved at blive ordnet. De kommer på hjemmesiden senere, så kig ind igen til en masse billeder!