Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Vær med til ISJ Walk/Run Challenge!

Under nedlukningen sidder vi alt for meget. Nu er det tid til lidt bevægelse. Vi begynder den 25/1 2021.

Det var 4.a, 4.b og deres lærere der begyndte, og de inviterer alle skolens elever og lærere til at være med. ISJ Walk/run Challenge begynder mandag den 25/1 og det hele handler om at komme ud og bevæge sig. Der er allerede mange klasser som har meldt sig til!

Eleverne sidder rigtig meget foran computeren hele dagen og får ikke bevæget sig på samme måde, som hvis de gik i skole. Derfor har 4. klasses lærere Nina og Tejs startet en gå/løbe challenge.

Sådan foregår det

Deltagerne skal bruge app’en ”Min gå app”, som eleverne skal downloade, men andre skridttællere accepteres også. Har en elev ikke telefon, kan man gå en tur med ens mor eller far, som kan registrere antal skridt.

Man går alene eller med sin familie af hensyn til COVID-19

Elever/forældre skal så selv skrive ned i løbet af ugen, hvor mange kilometer de løber/går. Deltagerne får adgang til et dokument på Drev, hvor deltagerne kan notere deres resultat ind. Resultaterne skal skrives i dokumentet fredag inden kl. 14, hvor vi gør status.

Ugens resultat offentliggøres hver mandag

Den efterfølgende mandag inden middag får deltagerne en mail med den aktuelle stilling.

Vil I være med?

Hvis du og din klasse kunne tænke sig at være med på vores løbe/gå challenge, så snak med klasselæreren.

Er der forældre som vil hjælpe med præmier?

Måske er der forældre som arbejder i virksomheder, der kunne donere lidt præmier til projektet? Vil vil nemlig gerne uddele præmier til de klasser der har bevæget sig mest, når vi er tilbage på skolen.
Kontakt meget gerne Nina eller Tejs om præmier.

Denne challenge varer hele perioden med fuld lockdown.

Billederne øverst er fra Let it Grow 2017, hvor vi gik og løb på Kastellet, billeder fra før Corona og forsamlingsforbud.
Grafik: Kim Broström