Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Jobopslag

Ledige stillinger

Ny udskolingsleder til Institut Sankt Joseph

Vi søger ny udskolingsleder i den danske afdeling fra 6.-10.årgang, da vores udskolingsleder gennem 6 år har valgt at søge nye udfordringer.

800 dejlige børn fra mere end 80 lande og en kompetent og engageret medarbejderstab søger dig, der både vil være med til at forme dagligdagen og visioner på ISJ – en velfungerende fri katolsk skole med en stærk kultur præget af både traditioner og innovation.

Skolen, der ligger i hjertet af Østerbro, er en 3-4-sporet skole med en dansk og international (bilingual) afdeling. Skolens værdimæssige grundlag tager udgangspunkt i, at hver eneste elev er unik, samtidig med at der er fokus på betydningen af både lokale og globale fællesskaber. Der lægges stor vægt på skolens virke som dannelsesinstitution, hvor skolens pejlemærke “det er menneskets opgave at blive menneske”, udleves i hverdagens mange gøremål, samt i de større fællesskabende aktiviteter, som præger skolens virke og ånd. Her kan nævnes daglig morgensang, socialpraktik i udskolingen, dannelsesrejser og -retræter, musicals, musikskole, uddannelsesrejser for medarbejderne og en lang række tilbagevendende traditioner.

Hvad søger vi?

Det er afgørende, at du er i stand til at identificere dig med skolens værdigrundlag, og ser dig i stand til være et stærkt medlem af ledelsen, hvor respekt for både elever og medarbejdere er et kernebegreb. Du skal kunne være med til at sætte en retning, og være lyttende og inddragende i processen. Vores kerneopgave er læring, trivsel og udvikling, hvor dannelse og uddannelse går hånd i hånd.

Læs det fulde opslag her

 

Lærer til fysik/kemi, BIO og GEO

Vi søger en dygtig og ambitiøs lærer til vores bilingual afdeling, der med stort engagement har lyst til at undervise i fysik/kemi, biologi og geografi i 7.-9. klasse. Pensum følger både de danske fællesmål samt Cambridge curriculum. Eleverne skal afslutningsvis aflægge de danske afgangsprøver i 9.kl. Stillingen er pt. 70-80% ansættelse med mulighed for flere timer.

Vi har brug for en lærer, der med både professionalisme og personlighed ønsker at deltage i den videre udvikling af Institut Sankt Joseph. Vi lægger vægt på at arbejde i et professionelt og anerkendende miljø, hvor alle er med til at bære og tegne skolens profil. For både elever og medarbejdere betragter vi trivsel og højt fagligt niveau som hinandens forudsætninger.

Læs det fulde opslag her

 

Uopfordrede ansøgninger

Jobansøgninger, dansk afdeling: job@sanktjoseph.dk
Applications, bilingual department: bilingual-job@sanktjoseph.dk
Vikaransøgninger: vikar-job@sanktjoseph.dk