Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Jobopslag

Institut Sankt Joseph er en katolsk privatskole på Østerbro i København. Institut Sankt Joseph er også en international skole med Cambridge Bilingual afdeling.

Skoleleder

Ny skoleleder til Institut Sankt Joseph på Østerbro

Verdens bedste skole søger ny skoleleder, da vores afholdte leder gennem 12 år har valgt at søge nye udfordringer.

800 dejlige børn fra mere end 80 lande og en kompetent og engageret medarbejderstab søger dig, der med både glæde og visioner kan stå i spidsen for ISJ – en velfungerende fri katolsk skole med en stærk kultur præget af både traditioner og innovation.

Skolen, der ligger i hjertet af Østerbro, er en 3-4-sporet skole med en dansk og international (bilingual) afdeling. Skolens værdimæssige grundlag tager udgangspunkt i, at hver eneste elev er unik, samtidig med at der er fokus på betydningen af både lokale og globale fællesskaber. Der lægges stor vægt på skolens virke som dannelsesinstitution, hvor skolens pejlemærke “det er menneskets opgave at blive menneske”, udleves i hverdagens mange gøremål, samt i de større fællesskabende aktiviteter, som præger skolens virke og ånd. Her kan nævnes daglig morgensang, socialpraktik i udskolingen, dannelsesrejser og -retræter, musicals, musikskole, uddannelsesrejser for medarbejderne og en lang række tilbagevendende traditioner.

Hvad søger vi?

Det er afgørende, at du er i stand til at identificere dig med skolens værdigrundlag, og ser dig i stand til at lede en velfungerende skole, hvor respekt for både elever og medarbejdere er et kernebegreb. Du skal kunne sætte en retning, og være lyttende og inddragende i processen. Vores kerneopgave er læring, trivsel og udvikling, hvor dannelse og uddannelse går hånd i hånd.

Læs mere

Jobansøgninger

Jobansøgninger, dansk afdeling: job@sanktjoseph.dk
Applications, bilingual department: bilingual-job@sanktjoseph.dk
Vikaransøgninger: vikar-job@sanktjoseph.dk