Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Jobopslag

Jobansøgninger

Bilingual afdelingsleder

Til vores bilingual afdeling søger vi en ny afdelingsleder

Pr. 1. august 2021 søger vi en ny afdelingsleder til vores Bilingual afdeling, som sammen med resten af skolens ledelsesteam vil tage aktivt og positivt del i den videre udvikling af Institut Sankt Joseph.

Vores internationale afdeling åbnede i 2014 og er bilingual (tosproget).

Fagene matematik, engelsk og science foregår på engelsk efter Cambridge curriculum, men afgangs eksamener følger, som de resterende fag (dansk, historie mv.) Fælles Mål.

Pt er der 210 børn i bilingual afdelingen (0.-9.kl.) og omkring 17 lærere.

Det er målet, at eleverne forlader skolen som fuldt to-sprogede (da/eng) og med mulighed for at fortsætte i IB-systemet eller i dansk gymnasium.

På både elev- og lærerniveau er afdelingen fuldt integreret med den danske afdeling.

Ansøgningsfrist 17. maj 2021

Læs hele jobopslaget her

 

Afdelingsleder

Til vores 0.-5.kl afdeling søger vi en ny leder

Pr. 1. august 2021 søger vi en ny afdelingsleder som sammen med resten af skolens ledelsesteam vil tage aktivt og positivt del i den videre udvikling af Institut Sankt Joseph.

Vi ønsker os:

  • At du har en lederuddannelse
  • At du har erfaring med indskolings og mellemtrinsbørn
  • At du har erfaring med at arbejde med inklusion og sammenarbejdet med PPR
  • At du har stor lyst til at arbejde med personaleledelse med fokus på arbejdsglæde og professionalisme hos både lærere og pædagoger.
  • At du syntes at arbejde på en skole med en international afdeling er spændende

 

Vi ønsker at fastholde og videreudvikle et omsorgsfuldt og ambitiøst læringsmiljø på vores skole. Vi vægter således en sammenhængende skoledag for børnene, og som afdelingsleder får du det daglige ledelsesansvar i forhold til lærere, pædagoger, børn og forældre. Du vil især arbejde tæt med SFO lederen, som er en del af ledelsesteamet.

Vi lægger vægt på at arbejde i et professionelt og anerkendende miljø, hvor alle er med til at bære og tegne skolens profil. For både elever og medarbejdere betragter vi trivsel og højt fagligt niveau som hinandens forudsætninger.

Institut Sankt Joseph er en katolsk skole i hjertet af Østerbro med 800 elever og en bredt sammensat medarbejdergruppe på omkring 100 ansatte. Skolen har både en dansk afdeling og en bilingual afdeling (dansk/engelsk).

Ansøgningsfrist 17. maj 2021

Læs hele jobopslaget her

 

Uopfordrede ansøgninger

Vikaransøgninger: vikar-job@sanktjoseph.dk