Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

9.b på retræte

9.b var på retræte i Klitborg

9.b var i sidste uge på retræte på Klitborg lige uden for Nykøbing. Det er blevet en tradition, at 9. klasserne i slutningen af året tilbringer tre dage sammen med deres klasselærere med tid til ro og fordybelse. Fokus ligger på drømme om fremtiden samt på egne styrker og værdier.
    Vi havde nogle vidunderlige dage, og vejret var i den grad med os. Klitborg ligger midt i en plantage med fem minutter fra den skønneste sandstrand, hvor vi malede akvareller under Oves kyndige vejledning – som var vi P.S. Krøyer himself. Mobilerne blev indsamlet fra start af, og det var endog meget svært for en del at undvære deres kæreste eje (!) – og for lærerne at afsløre de formastelige.
   Eleverne havde meditationsøvelser, tegnede mandala, gik to og to “walk and talk”, og på et tidspunkt kom Peter Franklin på hyggeligt besøg. Drengene brugte uanede kræfter på at prøve at få de efterhånden mange bolde ned fra træerne, hvor de var endt oppe under de utallige fodboldkampe, der blev udkæmpet. Vi måtte hente ny bold i Nykøbing, men den endte desværre samme sted som de forrige. Der blev lavet lækre retter, bl.a mousse au chocolat. Den hjemmelavede råcreme til frugtsalaten var også et hit dagen efter til morgenmad.

Tekst og fotos: Anne Thuesen