Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Værdigrundlaget i billeder

Skolens værdier er udtrykt i 9 billeder

Værdigrundlaget i billeder

På Værdigrundlagsdagen, som vi holder på Sankt Josephs dag den 19/3, lægger skolen den almindelige undervisning til side, for at beskæftige sig med det værdigrundlag, som er basis for vores skole og den måde vi holder skole på. Men det er der nu også en masse undervisning i. Skolens værdigrundlag er resultatet af en flere år lang proces for nogle år siden, som alle skolens lærere var en del af.

Værdigrundlaget er udtrykt i 9 sætninger, som er blevet til billeder, tegnet af Bo Gough Jensen. De 9 billeder er trykt som postkort og der er lavet plakater med alle billederne, som hænger i alle klasserne.

Dagen begynder med en økumenisk (fælles for katolikker og ikke-katolikker) gudstjeneste, men ellers er der frie rammer for hvordan værdigrundlaget skal vises sig i dagens aktiviteter.

Som et eksempel havde elever fra 8. kl. og 9. kl. i 2022 fået til opgave at visualisere værdigrundlagene ud fra de materialer, som de kunne finde i skoven. Se mere her: https://sanktjoseph.dk/kreativ-visualisering-af-vaerdigrundlaget/

Undervisningsmateriale til lærere:

Værdigrundlaget i billeder på dansk til brug på elevcomputer og smartboard (pdf-fil)

Mission and Values of Institut Sankt Joseph
Værdigrundlaget i billeder på engelsk til brug på elevcomputer og smartboard (pdf-fil)

Værdigrundlagets plakat kan ses her

Billeder er her vist i lav opløsning. Klik på et af linkene herover for at se pdf-filer i høj opløsning.

isj-8isj-2isj-1isj-3isj-6isj-5isj-4isj-7isj-9