Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Tilskud skolepenge

Tilskud til betaling af skolepenge

Tilskud skolepenge

I henhold til gældende lov kan elever fra børnehaveklassen til og med 9.klasse søge tilskud til skolepengene. Ansøgningsblanketter til det følgende skoleår fås på skolens kontor fra 1.juni eller kan downloades her fra hjemmesiden. Ansøgningsfrist er 15.august. Tilskuddet skal søges hvert år.

Vi modtager svar fra fordelingssekretariatet i december måned om hvorvidt ansøger er tilskudsberettiget eller ej. Hvis svaret er positivt vil skolens tilskud blive fordelt ud på skoleårets resterende måneder.

Ansøgningsblanket vedr. 2020-21 tilskud

Gerda Moltzens Mindelegat

Gerda Moltzen var lærer på Jeanne d’Arc skolen på Frederiksberg, hvor hun selv havde været elev. Ved det tragiske bombardement den 21.marts 1945, hvor skolen blev ødelagt, prøvede Gerda Moltzen frygtløst at redde så mange børn som muligt ud af de brændende bygninger. Det lykkedes for hende, men hun omkom selv, da murene styrtede sammen.

Til Minde om denne indsats blev Gerda Moltzens mindefont stiftet i 1988. Fonden betænker hvert år Institut Sankt Joseph med to halve fripladser og en hel friplads – sidstnævnte til datteren af en enlig mor. Der er desuden mulighed for at give en pige blandt eleverne hjælp til videre uddannelse. Skolen er meget taknemmelig for at kunne videregive disse gaver. Ansøgningsfristen er 15.august

TATA legat 

Institut Sankt Joseph har indgået en samarbejdsaftale med TATA-group, som er en stor indisk, international koncern, som også opererer i Danmark. Som en del af aftalen har TATA doneret fire halve legater til elever på Institut Sankt Joseph.

Tilskud til befordring

Tilskud til befordringsudgifterne fra skole til hjem får man, hvis afstanden og børnenes alder berettiger til det.
Henvendelse om tilskud til skolens sekretær.