Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Musikskolens program

Herunder kan du se det foreløbige program for musikskolens kommende sæson: 2019/2020

ISJ’s Musikskole

Gå til musikskolen hovedside

Program 2019/2020

Børne- og juniorkor

Vi synger, danser og udforsker vores stemmer. I løbet af året øver vi os på en masse sjove sange, nogle af dem optræder vi med til arrangementer på skolen. Vi øver os i at synge sammen og lytte til hinandens stemmer. Vi øver os også på at blive modige, så vi kan blive rigtigt seje til at optræde.

I tilmelder jer blot kor og vil blive inddelt efter alder.

Fra 0. klasse
Antal
: Min. 15 elever
Lektion: 50 min.
Dag & tid:
Fredag 13.45 – 14.35: Børnekor (0. – 1. klasse)
Fredag 14.35 – 15.25: Juniorkor (2. – 3. klasse)
Lærer: Stine Kobbersmed og Signe Galting
Deltagerpris pr. måned:  250 kr. for 50 min / 125 kr. hvis tilmeldt anden musikskoleundervisning

 

160604_spire_udenbund

Teen Vokalgruppe ”Voice in”

”Voice in” er ISJ Musikskoles rytmiske vokalgruppe.

Her arbejder vi med sangteknik, klangarbejde, flerstemmighed, dynamik, fortolkning og udtryk. Vi øver desuden mikrofonteknik og performance.

Til nogle af sangene er der også brug for en solist, så dem der har mod på og lyst til dette, kan få det afprøvet her. Eleverne har mulighed for at være med til at vælge det sangmateriale, vi arbejder med!

Fra 4. klasse
Antal: Min. 6 elever
Lektion: 50 min.
Dag & tid: Torsdag 14.35 – 15.25
Lærer: Signe Galting
Deltagerpris pr. måned: 250 kr. for 50 min.

 

Spiremusik

I spiremusik træder vi ind i musikkens fantastiske univers, hvor vi sammen udforsker og leger, og hvor der er plads til, at børnene selv kan være med til at forme rejsen undervejs. Vigtigst af alt så har vi det sjovt og hyggeligt sammen.

Der undervises i rytmik, dans, sang, imitation og fri fantasi. Vi stifter bekendtskab med forskellige instrumenter – hvordan de lyder og hvordan man spiller på dem. Derudover introduceres børnene til node- og rytmelære gennem forskellige lege.

NB! I spiremusik kører vi to forløb. Et i efteråret (september – december) og et i foråret (januar – maj). Man kan tilmelde sig et af forløbene eller begge forløb. Man er altid sikret en plads på forårsforløbet, hvis man har været tilmeldt efterårsforløbet. Prøvetiden for spiremusik er en måned!

Fra 0. klasse
Antal
: Min. 5 elever
Lektion: 50 min.
Dag & tid: Onsdag
Onsdag 13.45 – 14.35
Onsdag 14.40 – 15.30
Lærer: Emma Gaffron
Deltagerpris pr. måned: 300 kr. for 50 min.

 

160604_klaver

Klaver for begyndere samt brugsklaver

Til begynderklaver introduceres klaveret med lege, så vi lærer instrumentet at kende. I ’snuser’ til noder og øver små sange fra gang til gang. Timerne kan også deles, så eleverne går to og to.

Til brugsklaver arbejder vi med becifringer og akkorder til sange, som primært vil være fra den rytmiske genre. I lærer at lave et godt akkompagnement til eksempelvis en fællessang. Vi arbejder bl.a. med at lave en god basgang, lægge en grundrytme der passer til melodien samt udvidelser på akkorderne.

Fra 0. klasse
Antal: Solo & duo
Lektion: 25  min.
Dag & tid: Alle dage
Lærer: Signe Galting
Deltagerpris pr. måned: 690 kr. for 25 min. solo / 440 kr. for 25 min. duo

 

Klaver for begyndere og øvede

”Alle kan lære at spille”

Det er mit ønske som underviser at videregive min store glæde og passion for musikken og klaveret.

Min tilgang til klaverundervisning tager udgangspunkt i klaverspillet som bevægelseslære, hvor vi tænker hele kroppen med i musikken. Nodelæsning, anslag, klangbehandling og at formgive musikken bliver en helhedsoplevelse, der styrker evnen til at lytte og udtrykke sig. Der tages udgangspunkt i den enkelte elevs behov og ønsker.

“Musikken giver universet sjæl, sindet vinger, fantasien flugt, alvoren charme – og den giver munterhed og liv til alt.” Platon (427 f.Kr – 348 f.Kr)

Fra 0. klasse
Antal: Solo
Lektion: 25 min.
Dag & tid: Alle dage
Lærer: Maria Teresa Assing
Deltagerpris pr. måned: 690 kr. for 25 min. solo

 

160604_sang

Rytmisk sang

Til solosang lærer du hvordan din krop og stemme hænger sammen. Vi arbejder dels med kropslige øvelser, der styrker din stemme, og så arbejder vi med en konkret sang, som passer til de fokuspunkter vi har kropsligt. En time er som oftest bygget op med en grundig opvarmning af krop, forskellige øvelser og derefter arbejder vi med en sang, hvor vi kobler det hele sammen. Sangtimerne kan også bruges til at arbejde med sangskrivning. For de sangelever der har lyst, arbejder vi også med performance og udtryk på scenen.

Fra 1. klasse
Antal: Solo & duo
Lektion: 25 min.
Dag & tid: Alle dage
Lærer: Signe Galting
Deltagerpris pr. måned: 690 kr. for 25 min. solo / 440 kr. for 25 min. duo

 

Guitar

Guitar er et meget populær musikinstrument som kommer fra Spanien. Med guitar kan du spille både klassisk og rytmisk musik. I min undervisning lærer du at spille melodier, rytmer og akkorder og du lærer også at spille efter noder. Det er sjovt at spille guitar, og det er også et rigtig socialt instrument, fordi du kan spille det i mange sammenhænge.

Det er nødvendigt at have sit eget instrument – spørg gerne læreren til råds.

Fra 1. klasse
Antal: Solo
Lektion: 25 min.
Dag & tid: Tirsdag, onsdag & fredag
Lærer: Trung Hoa Tran
Deltagerpris pr. måned: 690 kr. for 25 min. solo

 

Ukulele

Vil du lære at spille et musikinstrument? Så kan du starte med ukulele. Det er meget nemt at lære at spille ukulele. Du lærer at spille melodier, rytmer, og akkorder. Du lærer at spille både efter tabulatur og noder. Det er sjovt og hyggeligt at spille ukulele.

Ukulele (af hawaiiansk uku “loppe” og lele “spring”) er et lille guitar-lignende instrument af portugisisk oprindelse med fire strenge. Den er meget populær i hele verden og den er nem for børn at spille på.

Det er nødvendigt at have sit eget instrument – spørg gerne læreren til råds.

Fra 0. klasse
Antal: Solo
Lektion: 25 min.
Dag & tid: Tirsdag, onsdag & fredag
Lærer: Trung Hoa Tran
Deltagerpris pr. måned: 690 kr. for 25 min. solo

 

Trommer

Hos Prudent Kabombwe bliver man taget imod med en stor portion musikglæde og en afslappet atmosfære.

Uanset om du er begynder eller øvet er der altid en vej ind til din musikalitet og noget at tage fat i. Alle lærer forskelligt, og jeg ser det som en opgave at finde ud af hvordan du bedst lukker op for dit potentiale. Hvis du har noget musik du elsker, så er det det jeg vil tage udgangspunkt i.

Eleverne skal lære at arbejde med improvisation. Improvisation handler om at skabe et musikalsk produkt af øjeblikkets inspiration og med anvendelse af fri fantasi, men alligevel inden for definerede rammer. For at kunne dette er det vigtigt at arbejde fokuseret med områder som teknik, grooves/swing, stilkendskab, klang og gear – at dygtiggøre sig på sit instrument igennem hele livet er en helt grundlæggende forudsætning ift. spille musik.

Fra 1. klasse
Antal: Solo & duo
Lektion: 25 min.
Dag & tid: Mandag, tirsdag & fredag
Lærer: Prudent Kabombwe
Deltagerpris pr. måned: 690 kr. for 25 min. solo / 440 kr. for 25 min. duo

 

Tilmelding

Spørgsmål vedr. musikskolen og tilmelding rettes til musikskolens leder Sarah Vibe Benfield svb@sanktjoseph.dk

Tegninger: Kim Broström