Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Velkommen til Institut Sankt Joseph

En international skole med mere end 160 års tradition for humanistisk dannelse i et ambitiøst og omsorgsfuldt skolemiljø.

Katolsk og international skole

Institut Sankt Joseph er en katolsk grundskole med både dansk – og international afdeling.

Vi har ca. 800 elever fra børnehaveklasse til 10.klasse. Ca. 15% af skolens elever er katolikker og ca. 65% er medlem af folkekirken. De sidste 20% hører til andre trossamfund (muslimer, buddhister, jøder) eller er ikke medlem af et trossamfund.

85% af skolens elever bor på Østerbro eller i Indre by.

Skolen blev grundlagt i 1858 af Sankt Joseph Søstrene og havde i begyndelse til huse på Sankt Annæ plads i det indre København.

I 1914 flyttede vi til vores nuværende adresse på Dag Hammarskjölds Allé på Østerbro.

Skolen er løbende blevet moderniseret; i de seneste år med stor opmærksomhed på pædagogik, læringsmiljø og IT/medier.

I den daglige undervisning skal der være god tid til dialog, fordybelse og stillingtagen; også i forhold til eksistentielle/religiøse spørgsmål. Det er således vores mål, at elevernes intellektuelle, kreative og åndelige udvikling går hånd i hånd.

Vi tilbyder et levende og mangfoldigt internationalt miljø med en bredt sammensat elevgruppe – både kulturelt, religiøst, socioøkonomisk og nationalt. Vores eleverne kommer fra ca. 80 forskellige lande (mor og/eller far) og taler mere end 40 forskellige sprog.

Vi ser os selv som en bredt funderet humanistisk dannelsesinstitution, og tilbyder et ambitiøst og omsorgsfuldt skolemiljø med fokus på høj faglighed, fællesskab og medmenneskelighed.

Alle er velkomne!

Med venlig hilsen

Isabel Let Jensen
skoleleder


For dem der har tid og lyst:

Læs mere om skolens værdigrundlag

Et trygt og langt skoleliv begynder her