Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Musikskolens undervisere

Her er en liste over de undervisere, du kan møde på musikskolen

Musikskolens undervisere

Karen Marie Fich Crabtree

Karen Marie er uddannet klassisk pianist og klaverpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium med videregående studier i Wien og har gennem en årrække undervist dels på musikskoler, dels som privatpraktiserende. Siden 2016 deltidsansat på Helsingør Musikskole.
Karen Marie ønsker med sin undervisning at videregive glæden ved at spille og at skærpe elevernes evne til at lytte og til at udtrykke sig i musikken. Derfor lægges der også vægt på fra starten at grundlægge en god klaverteknik, ligesom det forventes at eleverne øver sig hjemme – gerne dagligt. Lysten til at spille – og øve sig – er altafgørende. Undervisningen og valg af repertoire vil derfor tage udgangspunkt i den enkelte elevs behov og ønsker.
Underviser i: Klaver for begyndere og øvede

Kristian Rasmussen

Statsprøvet musikpædagog, Diplomeksamen, Solistklasse med debutkoncert – alle fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Studier i Storbritannien og Ungarn (Franz-Liszt Akademiet). Er p.t. ansat som studielektor i soloklaver ved Københavns Universitet, Institut for Kunst- og Kulturvideskab. Jeg har desuden undervist i talrige musikskoler samt på Sjællands Kirkemusikskole og Aalborg Universitet. Har haft talrige deltagere og præmietagere ved Berlingske Musikkonkurrence og Steinway Festival. Medforfatter til Klaverbogen sammen med min kollega Susanne Clod Pedersen. Kig efter den på saxo.dk eller hos Bog og Ide.
Underviser i: Klaver for begyndere og øvede

Simon Rønne Rischel

Simon Rønne Rischel er uddannet cand. musicae, – musik- og bevægelseslærer fra RMC 2013.
Efteruddannet på børnekor-akademiet Jan. 2018 – nov. 2019. Simon har tidligere undervist på Furesø musikskole, og senest på Bernadotteskolens musikskole, i sang og klaver.
Til daglig arbejder Simon i Høsterkøb kirke, hvor han er kirkemusiker og korleder,
Underviser i: Klaver for begyndere og øvede

Eva Rudkjøbing 

Eva har en cand.mag i Musikvidenskab og Moderne kultur fra Københavns Universitet og har derudover undervist i musik og sang de sidste 20 år på FOF aftenskole. Hun er aktiv korsanger og har sunget mange år i DR koncertkor, kammerkoret Hymnia og Carmina. Eva har fokus på udviklingen den enkelte elevs musikalske kompetencer, behov, ønsker og motivation. Hun underviser i sang på alle niveauer, samt begynder/letøvet klaver.
Underviser i: Rytmisk og klassisk sang og klaver begynder/letøvet

Trung Hoa Tran

Musikpædagog Trung Hoa Tran er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, med klassisk guitar som hovedfag. Han er derudover uddannet musiklærer fra Natalie Zahles Seminarium samt socialpædagog fra Højvangseminariet. I sin undervisning lægger Hoa vægt på en god relation mellem lærer og elev, samt et tæt samarbejde med forældrene, hvilket giver god resultat for læring. Eleverne skal opleve musik som noget rart og dejligt. Der tages højde for elevernes individuelle ønsker og færdigheder. Hoa har undervist på skolen i guitar og ukulele siden 2008.
Underviser i: Guitar & Ukulele

Søren Høi

Søren er uddannet trommeslager med en kandidatgrad i Music Performance fra Rytmisk Musikkonservatorium. Han har mange års erfaring som musiker og komponist, og han har både turneret i Danmark og udlandet samt udgivet en række plader. Han er erfaren underviser i trommesæt og sammenspil, både på musikskoler og privat.
Underviser i: Trommer, Spiremusik & Spireband

Nikolaj Ronimus

Blokfløjte:
Nikolaj debuterede i 1993 fra Syddansk Musikkonservatorium og har siden debuten arbejdet som koncertblokfløjtenist med koncerter og masterclass i store dele af verden, foruden diverse TV- og radioproduktioner fra solokoncerter til portrætudsendelser.
Underviser i blokfløjte på Syddansk Musikkonservatorium i genrene klassisk og folkemusik.
Violin:
Nikolaj har været udøvende violinist siden 1978 – og har spillet op til dans, fest og koncerter sideløbende med studiet og karrieren i blokfløjte. Han bruger i dag også violinen i forbindelse med folkemusikundervisningen i specialfag og sammenspil på Syddansk Musikkonservatorium. Nikolaj er uddannet gennem mesterlærer hos flere af de gamle mestre, bl.a. spillemand Evald Thomsen og Kgl. Kapelmusicus Martin Jensen, efter metoden lyt og spil – gehørspillets ædle kunst. Specialet er dansk folkemusik. Han har undervist i violin (både klassisk og folkemusik) siden 1990. Undervisningsmetoden er inspireret af hans egen mesterlæreopvækst og mere traditionel violinpædagogik og teknik.
Underviser i: Blokfløjte & Violin for begyndere og øvede

Kathrine Brøndsted

Sanger, sangskriver, korleder, kreativ projektleder mm.

Kathrine har arbejdet som professionel sanger og musiker igennem de sidste 25 år. Både som udøvende kunstner, og som underviser og formidler med med musik, sang og bevægelse som redskaber til kreativ udfoldelse og pædagogisk udvikling. Hun har udgivet 5 albums i eget navn og har sunget kor for diverse danske artister. Kathrine har gået på Sankt Annæ Gymnasium / MGK og efterfølgende på Rytmisk Musikkonservatorium.
Underviser i: Børne-, Junior- og Teenkor,

Rose Majlund Kent

Rose har en cand.mag. i musikvidenskab med profil i musikledelse, pædagogik og musikdidaktik. Rose underviser både børn og voksne samt begyndere og øvede. Som underviser er det vigtigt for Rose at skabe trygge rammer, som giver plads til læring og udfoldelse og som giver barnet en lyst til at udforske musikkens fantastiske univers. I hendes undervisning har hun fokus på den enkelte elevs behov, ønsker og motivation og glæden ved musik er i stor fokus.
Underviser i: Børne-, Junior- og Teenkor