Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Musikskolens undervisere

Her er en liste over de undervisere, du kan møde på musikskolen

Musikskolens undervisere

Karen Marie Fich Crabtree

Karen Marie er uddannet klassisk pianist og klaverpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium med videregående studier i Wien og har gennem en årrække undervist dels på musikskoler, dels som privatpraktiserende. Siden 2016 deltidsansat på Helsingør Musikskole.
Karen Marie ønsker med sin undervisning at videregive glæden ved at spille og at skærpe elevernes evne til at lytte og til at udtrykke sig i musikken. Derfor lægges der også vægt på fra starten at grundlægge en god klaverteknik, ligesom det forventes at eleverne øver sig hjemme – gerne dagligt. Lysten til at spille – og øve sig – er altafgørende. Undervisningen og valg af repertoire vil derfor tage udgangspunkt i den enkelte elevs behov og ønsker.
Underviser i: Klaver for begyndere og øvede

Kristian Rasmussen

Statsprøvet musikpædagog, Diplomeksamen, Solistklasse med debutkoncert – alle fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Studier i Storbritannien og Ungarn (Franz-Liszt Akademiet). Er p.t. ansat som studielektor i soloklaver ved Københavns Universitet, Institut for Kunst- og Kulturvideskab. Jeg har desuden undervist i talrige musikskoler samt på Sjællands Kirkemusikskole og Aalborg Universitet. Har haft talrige deltagere og præmietagere ved Berlingske Musikkonkurrence og Steinway Festival. Medforfatter til Klaverbogen sammen med min kollega Susanne Clod Pedersen. Den købes på saxo.dk eller hos Bog & idé.
Underviser i: Klaver for let øvede og øvede

Mads Fuglsang Rygaard

Mads Fuglsang Ryborg, klassisk pianist med kandidatgrad fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium ved Prof. Jens Elvekjær. Før konservatoriet studerede Mads hos den anderkendte danske klaverpædadog Martin Lysholm Jepsen, Klaverskolen Gradus, Aarhus. Mads er en alsidig musiker som både spiller solo, kammermusik og akkompagnerer sangere samt har stort fokus på undervisning af unge. Siden 2021 ansat som klaverlærer på Sankt Annæ Gymnasiums musikskole
Underviser i: Klaver for begyndere og øvede

Andreas Thrane

Andreas har netop afsluttet sin kandidatgrad på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium ved pianist og docent Amalie Malling. Andreas er klassisk pianist og har arbejdet meget som både solist, kammermusiker og underviser. Andreas lægger vægt på at få skabt en god, sund klaverteknik og give hver enkelt elev et forhold til musik, som de vil få glæde af hele livet.
Andreas recently finished his studies at the Royal Danish Academy of Music under pianist and associate professor Amalia Malling. Andreas is a classical pianist and has worked as both a soloist and chamber musician as well as a teacher. It’s important for Andreas to develop a good and healthy piano technique in the student early on and to give each and every student a relation to music they will cherish all life.
Underviser i: Klaver for begyndere og øvede

Eva Rudkjøbing

Eva har en cand.mag i Musikvidenskab og Moderne kultur fra Københavns Universitet og har derudover undervist i musik og sang de sidste 20 år på FOF aftenskole. Hun er aktiv korsanger og har sunget mange år i DR koncertkor, kammerkoret Hymnia og Carmina. Eva har fokus på udviklingen den enkelte elevs musikalske kompetencer, behov, ønsker og motivation. Hun underviser i sang på alle niveauer, samt begynder/letøvet klaver.
Underviser i: Klassisk sang, klaver for begynder & og letøvet

Emil Kampp 

Emil er rytmisk sanger og har gennem en årrække undervist i både sang og klaver. Han har et indgående kendskab til ”Komplet Sangteknik” og ”Anne Rosing-metoden”, som han benytter alt efter den enkelte elevs behov og ønsker. Derudover fokuserer Emil på at skabe et sjovt og trygt rum i undervisningen, hvor eleven tør udfolde sin stemme eller sit klaverspil i en fri atmosfære.

I sin fritid er Emil fast solist i et af Danmarks førende gospelkor, Love Revolution Gospel Choir (tidl. True Gospel Singers), der jævnligt optræder på tv, og som blandt andet har sunget kor for Rasmus Seebach, Burhan G, Oh Land og Marie Carmen Koppel. Emil er cand.mag. i musikvidenskab fra Københavns Universitet og er ligeledes sanglærer på Music Institute of Copenhagen.
Underviser i: Rytmisk sang, klaver for begyndere/letøvede, spirekor og børnekor 

Trung Hoa Tran

Musikpædagog Trung Hoa Tran er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, med klassisk guitar som hovedfag. Han er derudover uddannet musiklærer fra Natalie Zahles Seminarium samt socialpædagog fra Højvangseminariet. I sin undervisning lægger Hoa vægt på en god relation mellem lærer og elev, samt et tæt samarbejde med forældrene, hvilket giver god resultat for læring. Eleverne skal opleve musik som noget rart og dejligt. Der tages højde for elevernes individuelle ønsker og færdigheder. Hoa har undervist på skolen i guitar og ukulele siden 2008.
Underviser i: Guitar & Ukulele

Søren Høi

Søren er uddannet trommeslager med en kandidatgrad i Music Performance fra Rytmisk Musikkonservatorium. Han har mange års erfaring som musiker og komponist, og han har både turneret i Danmark og udlandet samt udgivet en række plader. Han er erfaren underviser i trommesæt og sammenspil, både på musikskoler og privat.
Underviser i: Trommer & Spireband

Mikkel Trøjborg Fink

Uddannet trommeslager fra rytmekons 2019. Har trommeelever på Stengården Lilleskole hver mandag. Har selv spillet trommer siden han var 9 år, guitar siden han var 13. Spiller også bas og klaver. Arbejder også en del med at mixe og producere andre artisters musik, så han er også ganske ferm til at lave musik på computer. Som lærer går han meget op i at skabe undervisning, der er relevant for den enkelte elev eller hold. Mikkel har god erfaring med at basere hans undervisning på elevernes eget input. f.eks. ved at bede dem tage musik med, som de kan lytte af, transskribere og/eller spille til. Har eleverne ikke så meget input, har han selvfølgelig selv en masse materiale til forskellige niveauer.
Mikkel forsøger at møde mine elever der, hvor de er. Så det er vigtigt for ham at være indlevende, interesseret og i det hele taget skabe en god oplevelse af det at gå til musikundervisning.
Underviser i: Musikproduktion, spiremusik & elektrisk guitar og elbas/basguitar

Nikolaj Ronimus

Blokfløjte:
Nikolaj debuterede i 1993 fra Syddansk Musikkonservatorium og har siden debuten arbejdet som koncertblokfløjtenist med koncerter og masterclass i store dele af verden, foruden diverse TV- og radioproduktioner fra solokoncerter til portrætudsendelser. Underviser i blokfløjte på Syddansk Musikkonservatorium i genrene klassisk og folkemusik.

Violin:
Nikolaj har været udøvende violinist siden 1978 – og har spillet op til dans, fest og koncerter sideløbende med studiet og karrieren i blokfløjte. Han bruger i dag også violinen i forbindelse med folkemusikundervisningen i specialfag og sammenspil på Syddansk Musikkonservatorium. Nikolaj er uddannet gennem mesterlærer hos flere af de gamle mestre, bl.a. spillemand Evald Thomsen og Kgl. Kapelmusicus Martin Jensen, efter metoden lyt og spil – gehørspillets ædle kunst. Specialet er dansk folkemusik. Han har undervist i violin (både klassisk og folkemusik) siden 1990. Undervisningsmetoden er inspireret af hans egen mesterlæreopvækst og mere traditionel violinpædagogik og teknik.
Underviser i: Blokfløjte & Violin for begyndere og øvede

Kathrine Brøndsted

Kathrine har arbejdet som professionel sanger og musiker igennem de sidste 25 år. Både som udøvende kunstner, og som underviser og formidler med med musik, sang og bevægelse som redskaber til kreativ udfoldelse og pædagogisk udvikling. Hun har udgivet 5 albums i eget navn og har sunget kor for diverse danske artister. Kathrine har gået på Sankt Annæ Gymnasium / MGK og efterfølgende på Rytmisk Musikkonservatorium.
Underviser i: Spirekor & børnekor.