Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Musikskolens undervisere

Her er en liste over de undervisere du kan møde på musikskolen

Musikskolens undervisere

Signe Galting

Signe er kandidat i musikvidenskab, med profil i musikledelse.

Som underviser har jeg erfaring med mange forskellige elevtyper; børn, unge – begyndere og øvede. Jeg elsker at undervise og brænder for at give min glæde ved musikken videre til dem, jeg arbejder med. Jeg tager udgangspunkt i den enkelte elevs egne ønsker og motivation, og som underviser er jeg glad, lyttende og udadvendt.

Underviser i: Børnekor, Musikgynge, Klaver for begyndere samt brugsklaver & Rytmisk sang

 

Stine Kobbersmed (barsel)

Stine er uddannet kandidat i Musikvidenskab.

Stine har en bred undervisningserfaring og er specialiseret i sammenspil, børnekor, sang og musikforståelse for børn.

Da mine musikalske rødder stammer fra både den rytmiske og klassiske verden, brænder jeg lige meget for at arbejde med musical og rytmisk sammenspil, som for at fortælle spændende historier fra den klassiske musik.

Jeg lægger vægt på, at min undervisning foregår i trygge omgivelser, hvor jeg sætter rammerne igennem en naturlig autoritet, men hvor der samtidig er rum til at gribe og udforske de kreative øjeblikke der naturligt opstår, når man formidler musikkens fantastiske univers for børn.

Underviser i: Børne- og juniorkor

 

Rose Majlund Kent (vikar for Stine Kobbersmed)

Rose har en cand. Mag. i musikvidenskab med profil i musikledelse, pædagogik og musikdidaktik. Rose underviser både børn og voksne samt begyndere og øvede.

Som underviser er det vigtigt for mig at skabe trygge rammer, som giver plads til læring og udfoldelse og som giver barnet en lyst til at udforske musikkens fantastiske univers. I min undervisning har jeg fokus på den enkelte elevs behov, ønsker og motivation og glæden ved musik er i stor fokus.

Underviser i: Børne- og juniorkor

 

Kirsten Aage

Kirsten er uddannet blokfløjtenist fra Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole med en pædagogiske kandidateksamen i 2014 og fra solistklassen ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med debut i 2019. Kirsten har ligeledes studeret i Tyskland på Staatliche Hochschule für Musik, Trossingen og været gentage gange i Japan for at studere traditionel og kontemporær japansk musik.

Jeg har mange års undervisningserfaring fra musikskoler og underviser også på Den Lille Musikskole på Frederiksberg i musikalsk legestue og blokfløjte. Jeg holder utroligt meget af at undervise og nyder at dele min glæde til musikken og blokfløjten med mine elever.

For mere info se: www.kirstenaage.dk

Underviser i: Musikgynge & Blokfløjte

 

Prudent Kabombwe

Prudent kommer oprindeligt fra D.R. Congo med en kultur, præget af forskellige etniske musikalske kilder blandet med cubanske rumba rock.

Prudent har dyrket musik lige siden han var barn og som 11-årig fik han fast plads i kirkens Gospelkor, hvor han lærte at ’groove’ og fandt kærlighed til genrer som både funk, hip hop, r’n’b, soul og grove jazz.

Underviser i: Trommer

 

Trung Hoa Tran

Musikpædagog Trung Hoa Tran er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, med klassisk guitar som hoved fag. Han er også uddannet som socialpædagog fra Højvangseminariet, og folkeskolemusiklærer fra Natalie Zahles Seminarium.
Hoa har undervist på skolen i guitar og ukulele siden 2008.

Underviser i: Guitar & Ukulele

 

Maria Teresa Assing

Maria er uddannet koncertpianist med solistdebut fra DKDM i 2002 og diplom fra Hochschule für Musik und Theater i Hamburg i 2000.
Sideløbende med min karriere som pianist, har jeg igennem de sidste tyve år med lige stor glæde og engagement undervist på alle niveauer fra musikskole til konservatorieniveau.

For mere info se: mariateresa.dk

Underviser i: Klaver for begyndere og øvede

 

Emma Gaffron

Emma er autodidakt med 5-6 års erfaring som privat klaver- og sanglærer.

”For mig handler musik om mere end bare at lære en bestemt melodi eller teknik. Musik er en hel dimension for sig, hvor der er plads til alle slags følelser og tanker og plads til leg og fantasi. Fordi det kan være følsomt, at spille musik, er jeg meget opmærksom på at opbygge selvtillid og tryghed hos det enkelte barn. Min vision er at give børn værktøjer gennem musikken, som de kan bruge resten af livet.”

Når Emma ikke er på musikskolen underviser hun privat i klaver og sang og leder MyGospel-koret i Gentofte sammen med Kathrine Brøndsted. Derudover er hun aktiv som selskabspianist/-sanger og sangskriver.

For mere info se: www.emmagaffron.dk 

Underviser i: Spiremusik

Gå til musikskolen hovedside