Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Musikskolens undervisere

Her er en liste over de undervisere du kan møde på musikskolen

Musikskolens undervisere

Stine Kobbersmed

Stine er uddannet kandidat i Musikvidenskab.

Stine har en bred undervisningserfaring og er specialiseret i sammenspil, børnekor, sang og musikforståelse for børn.

Da mine musikalske rødder stammer fra både den rytmiske og klassiske verden, brænder jeg lige meget for at arbejde med musical og rytmisk sammenspil, som for at fortælle spændende historier fra den klassiske musik.

Jeg lægger vægt på, at min undervisning foregår i trygge omgivelser, hvor jeg sætter rammerne igennem en naturlig autoritet, men hvor der samtidig er rum til at gribe og udforske de kreative øjeblikke der naturligt opstår, når man formidler musikkens fantastiske univers for børn.

Underviser i: Børne-, Junior- og Teenkor,

 

Rose Majlund Kent

Rose har en cand. Mag. i musikvidenskab med profil i musikledelse, pædagogik og musikdidaktik. Rose underviser både børn og voksne samt begyndere og øvede.

Som underviser er det vigtigt for mig at skabe trygge rammer, som giver plads til læring og udfoldelse og som giver barnet en lyst til at udforske musikkens fantastiske univers. I min undervisning har jeg fokus på den enkelte elevs behov, ønsker og motivation og glæden ved musik er i stor fokus.

Underviser i: Rytmisk sang, Klaver for begyndere samt brugsklaver & Børne-, Junior- og Teenkor

 

Trung Hoa Tran

Musikpædagog Trung Hoa Tran er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, med klassisk guitar som hovedfag. Han er derudover uddannet musiklærer fra Natalie Zahles Seminarium samt socialpædagog fra Højvangseminariet.

I sin undervisning lægger Hoa vægt på en god relation mellem lærer og elev, samt et tæt samarbejde med forældrene, hvilket giver god resultat for læring. Eleverne skal opleve musik som noget rart og dejligt. Der tages højde for elevernes individuelle ønsker og færdigheder.

Hoa har undervist på skolen i guitar og ukulele siden 2008.

Underviser i: Guitar & Ukulele

 

Maria Teresa Assing

Maria er uddannet koncertpianist med solistdebut fra DKDM i 2002 og diplom fra Hochschule für Musik und Theater i Hamburg i 2000.
Sideløbende med min karriere som pianist, har jeg igennem de sidste tyve år med lige stor glæde og engagement undervist på alle niveauer fra musikskole til konservatorieniveau.

For mere info se: mariateresa.dk

Underviser i: Klaver for begyndere og øvede & Node- og rytmelære for klaverelever

 

Nikolaj Ronimus

Blokfløjte:
Nikolaj debuterede i 1993 fra Syddansk Musikkonservatorium og har siden debuten arbejdet som koncertblokfløjtenist med koncerter og masterclass i store dele af verden, foruden diverse TV- og radioproduktioner fra solokoncerter til portrætudsendelser.
Underviser i blokfløjte på Syddansk Musikkonservatorium i genrene klassisk og folkemusik.

Violin:

Nikolaj har været udøvende violinist siden 1978 – og har spillet op til dans, fest og koncerter sideløbende med studiet og karrieren i blokfløjte. Han bruger i dag også violinen i forbindelse med folkemusikundervisningen i specialfag og sammenspil på Syddansk Musikkonservatorium. Nikolaj er uddannet gennem mesterlærer hos flere af de gamle mestre, bl.a. spillemand Evald Thomsen og Kgl. Kapelmusicus Martin Jensen, efter metoden lyt og spil – gehørspillets ædle kunst. Specialet er dansk folkemusik. Han har undervist i violin (både klassisk og folkemusik) siden 1990. Undervisningsmetoden er inspireret af hans egen mesterlæreopvækst og mere traditionel violinpædagogik og teknik.

Underviser i: Blokfløjte & Violin

 

Søren Høi

Søren er uddannet trommeslager med en kandidatgrad i Music Performance fra Rytmisk Musikkonservatorium.

Han har mange års erfaring som musiker og komponist, og han har både turneret i Danmark og udlandet samt udgivet en række plader. Han er erfaren underviser i trommesæt og sammenspil, både på musikskoler og privat.

Underviser i: Trommer, Spiremusik & Spireband