Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Praktiske informationer

Vi arbejder i øjeblikket på at planlægge den nye sæson.

Praktiske informationer

Praktiske informationer fra sæson 2018/19

SÆSONPLAN
Sæsonen rummer i alt 31 undervisningsgange. Undervisningen er fordelt over 9 måneder – med start i uge 36 (fra 3. september 2018) og afslutning i løbet af maj 2019. Der undervises ikke på skolens ferie-/fridage.

KONCERTER
Vi afholder to koncerter i løbet af sæsonen – en julekoncert og en forårskoncert.

UNDERVISNING
Undervisningen placeres så tidligt som muligt efter skoletid og frem til kl. 17-17.30.

TILMELDING
Tilmelding sker her på hjemmesiden under tilmelding til musikskolen.

Tilmeldingsfristen er 20. Juni 2018. I får besked, om I er blevet optaget samt besked om dag og tidspunkt så hurtigt som muligt derefter – senest i starten af august.

Ved senere tilmelding optages eleverne, hvis der fortsat er plads.

UDMELDELSE
Tilmelding og betaling er bindende for hele sæsonen.
Udmeldelse kan kun ske efter endt prøvetid på de første 2 måneder, der udløber 26. oktober 2018. NB! For spiremusik gælder 1 måneds prøvetid.
Husk, at der også betales for undervisning i prøvetiden. Udmeldelse skal ske skriftligt til musikskolens leder Sarah Vibe Benfield – og altså ikke til lærer eller skolens kontor! Administrationsgebyret på 150 kr. refunderes ikke.

Derefter kan udmeldelse kun finde sted ved skoleskift eller længerevarende sygdommed én måneds varsel.
Den bindende tilmelding og betaling hænger – udover det pædagogiske hensyn – sammen med et hensyn til lærernes beskæftigelse og ansættelse, idet de har krav på at kende omfanget af deres arbejdstid i musikskolen i forhold til øvrig beskæftigelse.

AFLYSNING
Sæsonen rummer i alt 31 undervisningsgange for hver elev. Ved aflysning pga. af terminsprøve, eksamen, lærers koncertaktivitet, etc. erstattes timen efter aftale med eleven. Ved lærers sygdom aflyses undervisningen, såfremt det ikke er muligt at sende en vikar. Skulle læreren aflyse pga. sygdom mere end to gange på en sæson, skal læreren tilbyde erstatningstimer – ellers tilbagebetales elevbetalingen svarende til antal aflyste timer herudover.

FRAVÆR / AFBUD
Hvis en elev må melde afbud til undervisningen, skal elev/forældre give besked så hurtigt som muligt til læreren. Udeblivelse eller fravær pga. sygdom, lejrskole mv. erstattes ikke.

INSTRUMENTER
Når du skal spille et instrument er det vigtigt, at du ret hurtigt (ca. en måned) anskaffer dig dit eget instrument, som du kan øve på derhjemme.

Skolen har mulighed for at leje enkelte instrumenter ud til jer – dette vil stå specifikt under instrumentet. Hvis I skal ud og leje eller købe instrument, vil jeres lærer som regel kunne fortælle jer, hvor I kan få fat i et henne.

HVEM ER ANSVARLIGE FOR, AT JERES BØRN MØDER OP TIL UNDERVISNINGEN?
Det er jeres børns og dermed jeres ansvar, at de møder op til undervisningen. Lærerne vil i starten være behjælpelige med at få fat i de mindre børn, som kan have glemt alt om undervisning, når de lige er i gang med en god leg. Dog kan og skal de ikke bruge deres undervisningstid på at lede efter børn i alle afkroge af skolen, så sørg for at lave nogle gode aftaler med jeres børn (kryds på hånden, alarm på ur/telefon, etc.) de dage de skal til musikundervisning.