Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Praktiske informationer

Praktiske informationer

FORHOLDSREGLER OG GUIDELINES VEDR. CORONA

 • Der gælder de samme regler til musikskoleundervisning som i skolen. Dvs. man vasker eller spritter hænder inden og efter undervisningen, holder afstand og passer på hinanden
 • Skulle en af børnene blive smittet med COVID-19 skal musikskolens leder Sarah Vibe: svb@sanktjoseph.dk underrettes med det samme. I samråd med skolens ledelse tages de fornødne forholdsregler
 • Er jeres barn sendt i hjemmekarantæne pga. COVID-19 giv venligst besked til barnets musikskolelærer. Vi bliver ikke opdateret fra skolens lærere omkring dette
 • Vi udbyder online instrumentundervisning eller tilsvarende hvis jeres barn eller musikskolelæreren er rask, men sendt i hjemmekarantæne pga. COVID-19
 • Vi tilbyder online INSTRUMENTundervisning, hvis skolen eller fritidstilbud lukkes ned og I betaler derfor kontingent i denne periode
 • Vi tilbyder online HOLDundervisning, hvis skolen eller fritidstilbud lukkes ned og I betaler derfor kontingent i denne periode

 

MUSIKSKOLENS SÆSONPLAN 21/22
Undervisningen løber fra uge 34 (mandag d.23. august 2021) til og med uge 23 (fredag d.10. juni 2022) og dækker over 35 – 37 undervisningsgange afhængig af undervisningsdag. Der tages i betalingen højde for antal undervisningsgange.

Der undervises ikke følgende uger og dage:

  • Uge 42 (Efterårsferie)
  • Uge 51 + 52 (Juleferie)
  • Uge 7 (Vinterferie)
  • Uge 15 (Påskeferie)
  • 18. april (2. påskedag)
  • 13. maj (Bededag)
  • 26. – 27. maj (Kristi Himmelfartsferie)
  • 6. juni (2. pinsedag)


TILMELDING

Tilmelding sker her på hjemmesiden under tilmelding til musikskolen.

Tilmeldingsfristen er 18. juni 2021. Du vil herefter blive kontaktet af din lærer for at aftale nærmere omkring dag og tidspunkt.

Skulle det mod forventning ikke være muligt at finde det rette undervisningstidspunkt for jeres barn, tilbagebetaler vi naturligvis det fulde beløb (1. rate) inkl. tilmeldingsgebyret!

Ved senere tilmelding optages eleverne, hvis der fortsat er plads.


MEDLEMSPORTAL
Ved tilmeldingen bliver du bedt om at danne et kodeord. Dette kodeord giver adgang til jeres medlemsprofil. Husk at holde e-mail og telefonnumre opdateret herinde, da al information bliver sendt til disse mailadresser og telefonnumre.

Medlemsportal


BETALING & PRISER
Kontingent for musikskoleundervisningen opkræves over 5 rater, hvor 1. rate betales ved tilmelding. Ved tilmelding accepterer man samtidig, at de følgende rater bliver trukket via det benyttede kort.

  • 1. rate (8 undervisningsgange) – betales ved tilmelding
  • 2. rate – trækkes fra tilmeldt betalingskort d. 25. oktober 2021
  • 3. rate – trækkes fra tilmeldt betalingskort d. 13. december 2021
  • 4. rate – trækkes fra tilmeldt betalingskort d. 21. februar 2022
  • 5. rate – trækkes fra tilmeldt betalingskort d. 19. april 2022

Prisen udregnes per udbudt undervisningsgang. Se priser for de forskellige aktiviteter under Musikskolens program.


UNDERVISNING

Musikskolens undervisning bliver lagt fra kl. 13.50 hver dag.


KONCERTER
Vi afholder to koncerter i løbet af sæsonen – en julekoncert og en forårskoncert.


UDMELDELSE

Udmeldelse kan kun ske efter endt prøvetid på 8 undervisningsgange (1. rate betaling), der udløber fredag d.15. oktober 2021. Derefter er tilmelding og betaling bindende for hele sæsonen.

Udmeldelse skal ske skriftligt til musikskolens leder Sarah Vibe Benfield – og altså ikke til musiklæreren eller skolens kontor! Tilmeldingsgebyret på 200 kr. refunderes ikke.

Derefter kan udmeldelse kun finde sted ved skoleskift eller længerevarende sygdommed én måneds varsel.


AFLYSNING
Sæsonen rummer 35-37 undervisningsgange for hver elev. Ved aflysning pga. af terminsprøve, eksamen, lærers koncertaktivitet, etc. erstattes timen efter aftale med eleven. Ved lærers sygdom aflyses undervisningen, såfremt det ikke er muligt at sende en vikar. Skulle læreren aflyse pga. sygdom mere end to gange på en sæson, skal læreren tilbyde erstatningstimer – ellers tilbagebetales elevbetalingen svarende til antal aflyste timer herudover.


FRAVÆR / AFBUD

Hvis en elev må melde afbud til undervisningen, skal elev/forældre give besked så hurtigt som muligt til læreren. Udeblivelse eller fravær pga. sygdom, lejrskole mv. erstattes ikke.


INSTRUMENTER
Når du skal spille et instrument er det vigtigt, at du ret hurtigt (ca. en måned) anskaffer dig dit eget instrument, som du kan øve på derhjemme.
Hvis I skal ud og leje eller købe instrument, vil jeres lærer som regel kunne fortælle jer, hvor I kan få fat i et henne.


HVEM ER ANSVARLIGE FOR, AT JERES BØRN MØDER OP TIL UNDERVISNINGEN?

Det er jeres børns og dermed jeres ansvar, at de møder op til undervisningen. Lærerne vil i starten være behjælpelige med at få fat i de mindre børn, som kan have glemt alt om undervisning, når de lige er i gang med en god leg. Dog kan og skal de ikke bruge deres undervisningstid på at lede efter børn i alle afkroge af skolen, så sørg for at lave nogle gode aftaler med jeres børn (kryds på hånden, alarm på ur/telefon, etc.) de dage de skal til musikundervisning.