Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Praktiske informationer

Praktiske informationer

MUSIKSKOLENS SÆSONPLAN
Undervisningen løber fra uge 35 (24. august 2020) til og med uge 23 (11. juni 2021) og dækker over 35 – 37 undervisningsgange afhængig af undervisningsdag. Der tages i betalingen højde for antal undervisningsgange.

Der undervises ikke følgende uger og dage:

  • Uge 42: Efterårsferie
  • Uge 52 + 53: Juleferie
  • Uge 7: Vinterferie
  • Uge 13: Påskeferie
  • 5. april (2. påskedag)
  • 30. april (Bededag)
  • 13. – 14. maj (Kristi himmelfartsferie)
  • 24. maj (2. pinsedag)


TILMELDING

Tilmelding sker her på hjemmesiden under tilmelding til musikskolen.

Tilmeldingsfristen er 19. juni 2020. Du vil herefter blive kontaktet af din lærer for at aftale nærmere omkring dag og tidspunkt.

Skulle det mod forventning ikke være muligt at finde det rette undervisningstidspunkt for jeres barn, tilbagebetaler vi naturligvis det fulde beløb (1. rate) inkl. tilmeldingsgebyret!

Ved senere tilmelding optages eleverne, hvis der fortsat er plads.


MEDLEMSPORTAL
Ved tilmeldingen bliver du bedt om at danne et kodeord. Dette kodeord giver adgang til jeres medlemsprofil. Husk at holde e-mail og telefonnumre opdateret herinde, da al information bliver sendt til disse mailadresser og telefonnumre.

Medlemsportal


BETALING & PRISER
Kontingent for musikskoleundervisningen opkræves over 5 rater, hvor 1. rate betales ved tilmelding. Ved tilmelding accepterer man samtidig, at de følgende rater bliver trukket via det benyttede kort.

  • 1. rate (8 undervisningsgange) – betales ved tilmelding
  • 2. rate (8 gange) – trækkes fra tilmeldt betalingskort d. 26. oktober 2020
  • 3. rate (7 gange) – trækkes fra tilmeldt betalingskort d. 4. januar 2021
  • 4. rate (6 – 7 gange) – trækkes fra tilmeldt betalingskort d. 1. marts 2021
  • 5. rate (5 – 7 gange) – trækkes fra tilmeldt betalingskort d. 26. april 2021

Prisen udregnes per udbudt undervisningsgang. Se priser for de forskellige aktiviteter under Musikskolens program.


UNDERVISNING

Musikskolens undervisning bliver lagt fra kl. 13.50 hver dag.


KONCERTER
Vi afholder to koncerter i løbet af sæsonen – en julekoncert og en forårskoncert.


UDMELDELSE

Udmeldelse kan kun ske efter endt prøvetid på 8 undervisningsgange (1. rate betaling), der udløber 23. oktober 2020. Derefter er tilmelding og betaling bindende for hele sæsonen.

Udmeldelse skal ske skriftligt til musikskolens leder Sarah Vibe Benfield – og altså ikke til musiklæreren eller skolens kontor! Tilmeldingsgebyret på 200 kr. refunderes ikke.

Derefter kan udmeldelse kun finde sted ved skoleskift eller længerevarende sygdommed én måneds varsel.


AFLYSNING
Sæsonen rummer 35-37 undervisningsgange for hver elev. Ved aflysning pga. af terminsprøve, eksamen, lærers koncertaktivitet, etc. erstattes timen efter aftale med eleven. Ved lærers sygdom aflyses undervisningen, såfremt det ikke er muligt at sende en vikar. Skulle læreren aflyse pga. sygdom mere end to gange på en sæson, skal læreren tilbyde erstatningstimer – ellers tilbagebetales elevbetalingen svarende til antal aflyste timer herudover.


FRAVÆR / AFBUD

Hvis en elev må melde afbud til undervisningen, skal elev/forældre give besked så hurtigt som muligt til læreren. Udeblivelse eller fravær pga. sygdom, lejrskole mv. erstattes ikke.


INSTRUMENTER
Når du skal spille et instrument er det vigtigt, at du ret hurtigt (ca. en måned) anskaffer dig dit eget instrument, som du kan øve på derhjemme.
Hvis I skal ud og leje eller købe instrument, vil jeres lærer som regel kunne fortælle jer, hvor I kan få fat i et henne.


HVEM ER ANSVARLIGE FOR, AT JERES BØRN MØDER OP TIL UNDERVISNINGEN?

Det er jeres børns og dermed jeres ansvar, at de møder op til undervisningen. Lærerne vil i starten være behjælpelige med at få fat i de mindre børn, som kan have glemt alt om undervisning, når de lige er i gang med en god leg. Dog kan og skal de ikke bruge deres undervisningstid på at lede efter børn i alle afkroge af skolen, så sørg for at lave nogle gode aftaler med jeres børn (kryds på hånden, alarm på ur/telefon, etc.) de dage de skal til musikundervisning.