Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

9. klassernes sidste skoledag

En festlig dag med shows og vandkamp

9. klassernes sidste skoledag begyndte, helt som vi plejer, med morgenmad på lærerværelset. Alle eleverne og deres lærere var klædt i de mest mærkelige og fantasifulde kostumer. Derefter delte 9. klasserne karameller ud i alle skolens klasser, hvor eleverne ventede i stor spænding.

Skolens elever overværede de to 9. klassers afslutningsshows i teatersalen, hvor de gjorde mildt grin med deres lærere og uddelte forskellige priser til andre elever og lærere.

Og så skulle vi til den traditionelle kamp mellem lærere og 9. klasserne i langbold, hvor skoleleder Peter Franklin var dommer. I år blev kampen vundet af eleverne.

Til slut var der vandkamp. Vejret var perfekt, så der blev ikke sparet på vandet. Overalt på skolen var der posteret lærere for at sikre, at alt gik ordentlig til, og at alle fik en sjov oplevelse. Efter frokost var det hele forbi og 9. klasserne tog videre til fest.

9. klasserne skal nu hjem og forberede sig til afgangsprøverne, som allerede begynder i næste uge.

Der er 3 billedserier: Billeder fra langbold og vandkamp, 9. klassernes shows, af udklædte elever og lærere. Foto: Birgitte Ryom og Kim Broström