Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Den nye tilsynserklæring er kommet

Tilsynserklæringen for 2019-20 for Institut Sankt Joseph er netop kommet

I henhold til lov om frie grundskoler skal der gennemføres tilsyn og efterfølgende laves en rapport.

Den nye tilsynserklæring for 2019-20 er netop kommet. Det er Ebbe Forsberg, som har tilsyn med skolen og han skriver blandt andet:

Institut Sankt Joseph er en katolsk privatskole fra 1858, som ligger på Østerbro over for USAs ambassade. Det er en spændende og mangfoldig skole med mange internationale lærere og elever, ikke kun i den internationale afdeling. På en almindelig skoledag summer den gamle bygning af aktivitet, og de 800 elever haster fra klasselokalerne til frikvarter i skolegården og videre til et af faglokalerne. Der er en evig vandring op og ned af trapperne, så der er masser af daglig motion også udenfor idrætstimerne. At skolen er international skal tages meget bogstaveligt, idet eleverne kommer fra mere end 70 nationer, og i hjemmene tales der ifølge oplysninger fra ledelsen 40 forskellige sprog. Jeg kan konstatere, at undervisningssproget er dansk i den danske afdeling, bortset fra undervisningen i fremmedsprog. I den internationale afdeling er undervisningssproget engelsk og dansk. Alle internationale elever indstilles til Cambridge International Examinations og 9. klasses afgangsprøver, og de er således godt rustede, hvis de fortsætter i en dansk ungdomsuddannelse.

Institut Sankt Joseph har under Peter Franklins ledelse gennemgået en bemærkelsesværdig udvikling, både i elevtal og aktiviteter. Antallet af ansatte er vokset markant, og ledelsen udfolder store bestræbelser på at bevare skolens katolske værdigrundlag midt i alle de nye tiltag. I lærerværelset oplever jeg en meget positiv stemning.

Læs hele tilsynserklæringen her