Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Institut Sankt Joseph - nu på streaming!

Vores første sang: Den Gyldne Kost

Institut Sankt Joseph - nu på streaming!

I løbet af et skoleår sker det ganske tit, at vores lærere skriver sange til forskellige arrangementer. En gruppe lærere har fået den idé, at det var på tide at få en profil på streamingtjenesterne, så nogle af de sange, vi skriver, kan komme endnu længere ud over stepperne.

I dag udgiver vi vores første sang: Den Gyldne Kost. Den er en del af vores øvrige Den Gyldne Kost-kampagne, som jo handler om, at alle på ISJ skal tage ansvar for, at vi passer godt på vores skole.
Kathrine og Mikkel har skrevet sangen og Johannes Techow fra pladeselskabet Soli Deo Gloria har indspillet og udgivet den. Spirekoret og 4.I synger med som gæstestjerner.
Vi er i al ubeskedenhed vildt stolte over resultatet: en catchy og drøn-funky sang, som næsten er umulig at stå stille til. Og når rytmen så har sat sig i kroppen og trangen til at danse melder sig – hvorfor så ikke lige rydde lidt op imens? Efter sigende kan den også bruges, når man rydder op på sit eget værelse.

Find den på Spotify, Apple Music, Tidal eller hvor du ellers lytter til din musik, og så må vi se, hvad der ellers kommer af sange i fremtiden.

Klik: https://tr.ee/pEFzjY7RmR