Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Nye talenter på vej

SFO'ens Talentgruppe-konkurrence afsluttede den internationale uge

Fredag d. 20/1 2017 afsluttede SFO’en den internationale uge ved at inviterer forældre og søskende ind og se, hvad børnene havde arbejdet med hele ugen. Der var mulighed for at spille med i en VM-fodbold konkurrence, på enten det Indiske, det skandinaviske, det Brasilianske eller det Marokkanske fodboldhold. Det var dem, som spillede på Marokkos landshold, der vandt VM-konkurrencen.

Derudover var der mulighed for at prøve at sidde i en ambulance, som stod opstillet i skolegården af Røde Kors. Ambulancen havde skudhuller og skulle vise hvordan vilkårene er for dem, der hjælper ude i verden, hvor det er aller værst. Der blev indsamlet i alt: 1300,- inklusiv internetindsamlingen samt en hel masse tøj. Alt dette blev Dansk Røde Kors meget glade for at modtage.
I SFO’ens café var der mulighed for at børnene kunne smage forskellige retter fra verdens buffeten, og i Krea (2.c) var der kreative muligheder når børnene skulle lave deres eget pas, som efterfølgende kunne stemples på de forskellige aktiviteter.
I Teatersalen blev forældrene inviteret indenfor til et Talent-gruppe-show, som børnene havde øvet på hele ugen. Der var alt fra sang, dans, sjipning samt teater, og  alle optrædende fik et diplom som bevis for deres flotte fremvisninger.Showet blev afsluttet med en præmieoverrækkelse til 1. 2. og 3. pladsen.
Det har været en spændende og indholdsrig uge, med mange sjove, udfordrende og glædelige oplevelser, og i SFO’en glæder vi os allerede til igen næste år, at afholde International uge.