Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Røde Kors modtog check fra 10 Days of Giving

Check fra 10 Days of Giving overrakt ved fællessamling i hallen 26/10 2015 hvor FN's 70 års dag også blev markeret

Der var en meget festlig stemning i hallen idag, hvor alle elever og lærere var samlet til fællessamling. Beløbet, som blev samlet ind til flygtningene under 10 Days of Giving, blev overrakt til Røde Kors, og De forenede Nationers 70 års fødselsdag skulle fejres.

Skoleleder Peter Franklin fortalte til indledning om FN. Da vi er en skole med mennesker fra utrolig mange nationer, samlet under et tag, er det en oplagt dag at markere. Børnene viftede med alverdens flag, mens vi endnu engang sang 10 Days of Giving-sangen.

En af FN’s mærkesager er børns rettigheder. 3. klasserne har i øjeblikket en udstilling om dette emne, som de har arbejdet med, og to drenge fra 3. klasse fortalte om projektet.

Herefter blev en check på næsten 47.000 kr. overrakt til generalsekrætæren for Røde Kors, Anders Ladekarl, af repræsentanter fra elevrådet. Anders Ladekarl fortalte lidt om, hvor meget hjælpen betyder, og hvad 47.000 kr. kan bruges til i arbejdet.

Til sidst linede alle skolen lærere op og sang Michael Jacksons “We are the world”. Det er sikkert første gang i skolens historie, at alle skolens lærere har dannet et kor. Mange elever tændte lyset i deres mobiltelefoner, andre viftede med flagene, og efterhånden sang hele hallen med.

Foto: Kim Broström