Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Skolelukningen i Danmark forlænget til og med 13/4 2020

Skolerne i Danmark holder lukket til efter påske

Lukningen af skolerne i Danmark er forlænget frem til og med mandag den 13. april (2. påskedag) på grund af coronavirus.

Skoleleder Peter Franklin skriver i en mail til forældre og elever blandt andet:

Det betyder desværre, at vi må fortsætte med at varetage undervisningen af jeres børn via kommunikation på nettet. Da vi i nu bevæger os ind i 3. uge af denne helt ekstraordinære periode, vil også indskoling/mellemtrin kunne forvente, at alle fag på alle klassetrin vil blive inddraget. Dog med det forbehold, at de praktisk/musiske fag kan være lidt sværere at håndtere.   

Fra skolens side forsøger vi at løfte opgaven så godt som overhoved muligt med daglige opdateringer og instrukser, afleveringer, virtuelle samtaler og nye læringsplatforme. En stor del af vores lærere sidder selvsagt også med den udfordring, at de har egne børn hjemme.

Vi er til fulde klar over, at situationen i mange hjem til tider er udfordrende. Både skolearbejdet og voksenarbejdet skal klares samtidig, og de ellers normale aktiviteter/adspredelser er pludselig fraværende. Men når nu verden pludselig ser så anderledes ud, får I forhåbentlig også af og til mulighed for at stoppe lidt op og fokusere på den gave, der jo så indlysende også ligger gemt i den bekymrende og højest udsædvanlige situation, som Corona har tvunget os ind i: Nemlig tid sammen med jeres børn, som evt. kan bruges til fælles oplevelser med højtlæsning, musik, madlavning, spil osv. Efter min bedste vurdering, skal vi pt ikke bruge tiden på at bekymre os om tab af pensum mv. 

Ændringer i situationen vil blive oplyst her på hjemmesiden.

Her er nogle billeder af hvordan hverdagen så ud for bare nogle få uger siden.
Foto: Kim Broström