Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Noget om Sommerskole 2014

Sommerskole 2014 havde det 2. år 100 elever

Igen i sommer var der Sommerskole på Institut Sankt Joseph. Sommerskolen er tosproget (dansk og engelsk) og giver mulighed for sprogtilegnelse gennem spændende indhold med masser af aktiviteter.

Sommerskolen er nu 2 år gammel og allerede i sit 2. år var elevtallet fordoblet til 100 børn, som deltog fra 14/7 til 1/8. Programmet fokuserer på dansk og engelsk som andet sprog, sport, teater, madlavning, kunst og kunsthåndværk, kulturelle udflugter og social indsats i lokalområdet. Programmet er designet til at fremme personlig vækst, internationalisering, integration og give eleverne mulighed for at udvikle særlige færdigheder i løbet af sommerferien.

Et af Institut Sankt Joseph’s dannelseidealer, som er dybt forankret i den katolske-humanistiske tradition, er, at de studerende tager ansvar for deres medmennesker og verden. Således er et af de centrale elementer i Sommerskolens program, at elever og lærere arbejder sammen om projekter i lokalsamfundet, og at eleverne oplever at deres indsats gør en reel forskel.. I år har eleverne arbejdet tre steder: Hellerup Strand, Plejecentre Kjærbo og i Østre Annlæg. Her har de arbejdet et par timer hver uge, og oplevet er rigtig god respons på deres indsats.

Sommerskolen på Institut Sankt Joseph er tosproget, og det passer fint med at skolen netop i dette skoleår åbner en ny Bilingual Deparment, et internationalt spor.

Se filmen fra Sommerskole 2014 her.