Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Video vinder konkurrence

Elever i 8i vinder 1. præmien i en konkurrence hos Bryd Tavsheden med deres video "Din stemme er din egen"

Tirsdag den 1/2 2022 kom Bryd Tavsheden på besøg for at overrække en 1. præmie til 8i.

Pigerne; Dagmar, Esther, Hedvig og Milla fra 8i, havde lavet en video ud fra deres projektopgave i 7 klasse. Da vi så blev opmærksomme på temaet for konkurrencen hos Bryd tavsheden, valgte de at sende deres bidrag ind med titlen, “Din stemme er din egen”. Pigernes video omhandler et overgreb, og alle de tanker og følelser der efterfølgende rammer offeret for dette. Pres fra forskellige sider, og andres meninger om, hvordan et overgreb skal håndteres og hvad offeret (pigen selv i det her tilfælde) selv har lyst til.

Pigerne siger mange tak til Bryd Tavsheden for at udvælge deres bidrag til 1. præmien, for 7-9 klasse i Danmark, med deres bidrag “din stemme er din egen” og de 10.000 kr til klassen som præmie.

Klassen er i fuld gang med at vælge, hvad pengene skal bruges til, men de er enige om, at noget af beløbet skal gå til velgørenhed og til en organisation til volds- og voldtægtsofre.

Fotos fra overrækkelsen i klassen til filmskaberne (en af pigerne er med på Meet), klassen samt klasselærerne Mathilde Klint og Daisy Steele sammen med skoleleder Tine Gregory.
.