Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Vores lærerpraktikanter

ISJ er praktikskole for lærerstuderende. Vi har i øjeblikket tre lærerstuderende i praktik på skolen

Kære forældre

Som i helt sikkert er bekendt med, vil undervisningen i matematik 10.b biologi 8.a og naturfag 7.abc til og med uge 13 blive varetaget af 3 heldige praktikanter.

Derfor syntes vi at det ville være på sin plads at vi introducerede os selv, vi kommer fra Professionshøjskolen Metropol på Frederiksberg og går på 3. årgang. Vi er alle i gang med at uddanne os som ASTE-lærere (Advanced Science Teacher Education) hvilket betyder at vi har fokus på de naturfaglige fag. Mere specifikt betyder det at vi, når vi er færdiguddannede, kan undervise i: Matematik, Geografi, Biologi samt fysik/kemi for udskolingen.

Vi er som personer meget udadvendte og glæder os super meget til at prøve at undervise jeres børns klasse. Vores gruppe består som sagt af tre medlemmer: Marc Knudsen 32 år, Mia Clementsen 30 år og Katrine Sandell Petersen 27 år. Denne praktikperiode er vores 2. praktik, så vi er ikke helt ubekendte med at undervise, selvom det er et stykke tid siden vi sidst fik mulighed for det.

Hvis i har nogle spørgsmål eller lign. Er selvfølgelig altid velkomne til at ringe eller skrive en besked til os på hhv. 26111003 – Katrine Sandell Petersen. 52583911- Marc Knudsen.

De venligste hilsner

Marc Knudsen, Mia Clementsen og Katrine Sandell Petersen

Det er Ditte Krarup der er praktikkoordinator.

Foto: Kim Broström