Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Billeder fra Værdigrundlagsdagen

19/3 2018 holdt vi Værdigrundlagsdag

Idag mandag den 19/3 2018 afholdt vi vores Værdigrundlagsdag, som altid finder sted på Sankt Josephs dag. Den dag lægger hele skolen den almindelige undervisning til side, for at beskæftige sig med det værdigrundlag, som er basis for vores skole og den måde vi holder skole på. Men det er der nu også en masse undervisning i. Se tegningerne med værdigrundlaget under det tidligere indlæg.

Vi fejrede også skolens 160 års fødseldag, og derfor var skolens flag idag skiftet ud med Dannebro og Vatikanets flag. Skolen har, som en af de få institutioner i Danmark, lov til at flage med pavestatens flag.

Her er billeder fra dagen. Vi begyndte med økumenisk (fælleskirkelig) gudtjeneste, hvorefter eleverne arbejdede med værdigrundlaget på mange forskellige måder: 8.b lavde tillidsøvelser i Hallen. 9.a udtrykte værdigrundlagt på tysk. 9.b lavede rollespil ud fra en case. 3.a lavede små videoer, hvor de forklarede om værdigrundlaget, -og eleverne havde bagt flotte kager hjemmefra med skolens logo på. 6.a lavede også tillidøvelser, og så meget glade ud.

Dagen sluttede med indvielse af den store labyrint i gården, og besøg af isbilen!

Foto: Kim Broström