Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Den nye tilsynsrapport er kommet

Institut Sankt Joseph er en skole med en kolossal dynamik og et imponerende overskud, hedder det i tilsynsrapporten

Her er et uddrag fra den nye tilsynsrapport. Tilsynet gennemføres i henhold til lov om frie grundskoler.

Det er altid en fornøjelse at besøge Institut Sankt Joseph. Man fornemmer en stor arbejdsglæde og et stort engagement hos lærere og pædagoger, og eleverne giver udtryk for deres tilfredshed med undervisningen og det sociale samvær. Skolen lægger vægt på at være skole for alle elever uanset etnicitet, social baggrund eller forudsætninger.

Institut Sankt Joseph har gennem den seneste halve snes år gennemgået en bemærkelsesværdig udvikling, både i elevtal og i aktiviteter. Antallet af ansatte er vokset markant, og ledelsen udfolder store bestræbelser på at bevare skolens katolske værdigrundlag midt i alle de nye tiltag…Alle nye medarbejdere introduceres i den katolske skoles livs- og menneskesyn ved kvartalsvise møder med ledelsen i det første år af ansættelsen.

Den digitale undervisning har ifølge lærere og elever fungeret udmærket under nedlukningen, men alle er glade for at være tilbage igen i de vante rammer.

Institut Sankt Joseph er en skole med en kolossal dynamik og et imponerende overskud. Man fornemmer blandt lærerne en stor glæde ved undervisningen og et stærkt omsorgsfuldt fokus på den enkelte elev, på trods af skolens størrelse. Som tidligere nævnt er der en betragtelig diversitet både hos elever og personale, men det opleves i hverdagen som en styrke.

Tilsynet er udført af Ebbe Forsberg, certificeret tilsynsførende på Institut Sankt Joseph for både den danske – og den internationale afdeling.

Læs et længere uddrag her

Læs hele indberetningen og tidligere indberetninger her