Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Dimission for 9. klasse 25/6 2015

Afsked med 9. klasserne 25/6 2015

Dimissionsfesten begyndte med økumenisk gudstjeneste i vores nyistandsatte kirke, hvor sognepræst Christian Madsen (folkekirken) og sognepræst Daniel Nørgaard (Sankt Ansgar) deltog.
I Teatersalen uddelte skoleleder Peter Franklin eksamensbeviser til elverne. De fik også hver især en bog om Søren Kierkegaards ideer af Johannes Sløk, og en Institut Sankt Joseph-årskop, så eleverne altid kan huske hvilket år de forlod skolen.

I talen til eleverne og deres forældre fortalte Peter Franklin bl.a. om Dag Hammarskjöld, som har givet navn til gaden, hvor skolen ligger. Han var FN’s generalsekretær 1953-61 og en inspirerende person, hvis tanker falder fint i tråd med vores skoles værdigrundlag.

I skolegården ringede 9.klasseelevernes sig derefter ud af skolen, -og ind Oldies, vores forening for tidligere elever. På den måde er båndene til skolen ikke kappet helt. Oldiesklokken hænger ude i skolegården og bruges når elever ringer sig ind -og ud- af skolen. Klokken hang i gamle dage øverst oppe på trappen, hvor søstrene boede, og fungerede som en slags signalklokke.

Aftenen sluttede med en hyggelig middag for lærere, elever og forældre på lærerværelset.
Læs også indlægget med elevrådsrepræsentanternes tale.

Billeder fra dimissionen: John Axberg