Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Fra ISJ og måske på vej til Beijing og New York

Efter ISJ: Nina bliver færdig på CBS i år

I en ny serie Efter ISJ fortæller nogle af vores gamle elever om, hvad de laver i dag. Her er det Nina Bohm Bryld, som i øjeblikker er vikar på skolen, som skriver:

Efter jeg blev færdig på ISJ, fortsatte jeg på Ordrup Gymnasium, hvor jeg læste erhvervsøkonomi og samfundsfag. Efter jeg blev student, ønskede jeg et sabbatår, meget klassisk med et halvt års arbejde og et halvt års rejse. Jeg fik et job hos Chr. Hansen, hvor jeg arbejdede inden for strategi, her arbejdede jeg igennem hele mit studie. Det gav mig dog lyst til at gøre en forskel, og arbejde med mere personkontakt, derfor blev jeg frivillig hos et læringscenter for flygtninge, hvor jeg underviste i dansk. Det var en givende og meningsfuld oplevelse for mig, som ledte mig videre til nu at være frivillig hos Redbarnet Ungdom i deres lektiecafe. Da corona fik stoppet mine rejseplaner, besluttede jeg mig for at søge ind på HA Almen på CBS, som jeg færdiggør i år. I løbet af mine tre år på CBS, havde jeg også muligheden for at tage på et spændende udvekslingsophold i Amsterdam – hvis I nogensinde får muligheden, synes jeg bestemt I skal gøre det, det er en mega fed oplevelse. Jeg er nu blevet optaget på en kandidatuddannelse, som vil finde sted delvist i Beijing, New York og København. Efter at have arbejdet som vikar på ISJ i 2023, er jeg dog blevet inspireret til at overveje en karriere inden for undervisning og overvejer derfor at søge ind på læreruddannelsen.

Se tidligere indlæg i serien Efter ISJ

Har du også en historie at fortælle om tiden efter ISJ, så skriv til redaktionen på kib@sanktjoseph.dk