Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Gallafest

Udskolingens elever til stor gallafest 27/2 2015

Fredag den 27/2 2015 var der stor gallafest for udskolingens elever på Institut Sankt Joseph. Der var både middag, lanciers og fest med dj.

Festen begyndte kl. 18 med velkomstdrinks. Både elever og lærere var meget festligt klædt på, og de fleste bar desuden masker. Det varede nu ikke så længe før maskerne røg, for det var varmt at gå rundt med.

I den lille gymnastiksal var der dækket på til en festlig middag ved mange langborde. Under middagen var det, som det plejer at være, 6. klasserne som serverede. De var også rigtig festligt klædt på, og de tog deres tjenerrolle meget alvorligt.

I løbet af middagen havde gallafestudvalget forberedt en afstemning om de flottest klædte herrer og damer. Under vilde tilråb blev afstemningens resultat afsløret og vinderne præsenteret.

Efter middagen skulle eleverne på skift danse lanciers i hallen og fotograferes i teatersalen. Eleverne har i længere tid øvet lanciers. Nogle måtte så sent som fredag eftermiddag have ekstra kursus for at lære alle trinene, men det lykkedes alle som ville, at komme ud at danse.

I teatersalen blev der linet op til dans med dj, og her var der virkelig også gang i dansegulvet indtil festen sluttede kl. 23.

Nogle af eleverne havde arrangeret at skulle videre til mere fest, og det foregik i limousine. Den ene lange bil efter den anden rullede op foran skolen.

På billederne ser man…

9. klasse venter på at skulle danse lanciers
Det festlige middagsbord
6. klasseselever serverer
De mest velklædte deltagere får overrakt diplom af festkomiteen
Laciers i hallen, og dans i teatersalen

Flere billeder og et videoklip er på vej.

galla2015 (3)galla2015 (7)galla2015 (1)