Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Move It! er igang

Skolen er i dagene 4-11/10 forandret. Eleverne arbejder på tværs af klasserne under overskriften "Ansvar for medmennesket og verden"

Skolen bobler fra morgenstunden af aktivitet på en anden måde end normalt. Alle eleverne samles i skolegården, og på halvtaget står nogle og danser til den kendte Move it!-sang, mens 900 elever, lærere og nogle forældre prøver at gøre det samme. Sådan begyndte Move It! fredag morgen, og hver morgen under Move It! danser vi ude i gården.

I løbet af Move It! arbejder skolens elever med FN´s Verdensmål, de fleste i grupper på tværs af klasserne. Nogle arbejder med ligestilling mellem kønnene, andre med infrastuktur og uddannelse. Gruppen som arbejder med klima havde idag besøg af Peter Tanev fra TV2´s Vejret og deres vejrbil.

I løbet af dagen var alle eleverne til foredrag med repræsentanter fra Enable og SOS Børnebyerne, de to organisationer, som Move It! skal samle penge ind til.

På skolens bibliotek holder PR-gruppen til. De 40 elever i gruppen har til opgave at opbygge en hjemmeside, sørge for kommunikationen ud af huset og fortælle om alle de ting, som foregår rundt omkring på skolen. Hjemmesiden, som hele tiden vil blive udbygget med nyheder, hedder moveit.sanktjoseph.dk

Følg også Move It! på Instagram, eller søg på move.it.isj. Her lægger PR-gruppen løbende billeder op. Og der er allerede nogle fra fredag.

Læs mere om Move It! her. Og ikke mindst om Åben hus/Udstilling og løb på kastellet på torsdag.

Foto: Kim Broström