Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Move It! PR-gruppen siger tak for denne gang

Move It! hjemmesiden bliver snart et historisk minde

Fredag 11/10 2019 var sidste dag i Move It!. Der skulle ryddes op på hele skolen. Men mens de fleste elever fjernede dekorationer og fik det til at ligne en skole igen, så var PR-gruppens oprydning mere teknisk: De sidste artikler skulle skrives til hjemmesiden, og der skulle lige nås et interview endnu! De sidste elever arbejdede til vi gik hjem i fredags.

De 39 elever har i det hele taget arbejdet hårdt, har af og til sprunget frokosten over og taget arbejde med hjem – lige som professionelle journalister! Lærerne, som styrede PR-gruppen, er super tilfredse med indsatsen.

Hjemmesiden med Move It! er vigtig, for den bliver tilbage, når alle fysiske spor af temaugen er væk. Her vil elever og lærer i mange år fremover kunne gå ind og se hvad netop deres gruppe arbejdede med. Lige som de tidligere “Ansvar for medmennesket og verden” vil der være link til Move It! fra skolens hjemmeside.

PR-gruppens vægavis vil blive hængende nogle uger ved biblioteket.

Ud over artikler til hjemmesiden og vægavisen har eleverne også arbejdet med andre typer af formidling. At lære at tage gode fotos har været meget vigtigt i år. Et par elever har hver dag lavet en tegneserie som en kommentar. Nogle har lavet film. Og flere elever har arbejdet med lydoptagelser, gemt som podcast. Tre elever har taget sig at at styre vores Instagram og lavet en quiz, som stadig virker.

Så selv om Move It! er slut, så kan ugen stadig opleves online.

moveit.sanktjoseph.dk

https://www.instagram.com/move.it.isj/

Tak til alle PR-gruppens medlemmer og til alle andre der har deltaget i interviews.

Hasse, Hyben og Kim, som styrede PR-gruppen