Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Ny skoleleder

Tine Gregory tiltræder som skoleleder 1/5 2021

Den 1/5 2021 tiltræder Tine Gregory som ny skoleleder på Institut Sankt Joseph og afløser Peter Franklin. Formand for bestyrelsen for Institut Sankt Joseph, Peter Navarro-Alonso, skriver:

Skoleleder Peter Franklin meddelte ultimo 2020, at han ønskede at fratræde sin stilling 30.04.2021 for at søge nye udfordringer andetsteds efter 12 år på Institut Sankt Joseph. Denne fratræden anerkender bestyrelsen for Institut Sankt Joseph naturligvis fuldt ud, selvom vi egentlig havde forestillet os, Peter Franklin fortsat skulle stå i spidsen for skolen de kommende år. 

Peter Franklins indsats for Institut Sankt Joseph, hans flid, hans evner og hans engagement gennem alle årene har været i særklasse. Bestyrelsen vil her takke Peter for dette enestående og vigtige arbejde. 

På denne baggrund er det en stor glæde at kunne meddele, at bestyrelsen for har tilbudt Tine Gregory at tiltræde som ny skoleleder på Institut Sankt Joseph pr. 1.maj 2021, og at Tine Gregory har accepteret dette. 

Tine Gregory er et velkendt navn på Institut Sankt Joseph, i det hun siden december 2017 har været afdelingsleder for skolens International Bilingual Department.

Tine Gregorys kvaliteter som leder, som igangsætter og som inspirator vil være en stor styrke for den fortsatte udvikling af Institut Sankt Joseph som en international skole med et højt fagligt niveau på et katolsk-humanistisk grundlag.

Med venlig hilsen
Peter Navarro-Alonso
formand for bestyrelsen for Institut Sankt Joseph

Foto: Kim Broström