Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

SFO Liljen holdt International Uge

For 3. gang i træk afhold SFO Liljen i sidste uge den årlige Internationale Uge

For 3. gang i træk afholdt SFO Liljen den årlige Internationale Uge. I år var følgende 4 lande i fokus: Rusland, Japan, Australien og Sydafrika og som sædvanligt fejredes hele verden den sidste dag.
Programmet har været fyldt med spændende nye ting bl.a. Karateundervisning i Hallen med Mathilde Klint der har været dansk mester i sportsgrenen 10 år i træk samt medaljetager ved både Em og VM.
Derudover har hele SFO’en været til et foredrag af Røde Kors omhandlende hverdagens helte, dem der hjælper andre, hvilket har givet børnene lyst til at hjælpe med vores indsamling. 3. klasserne har stået for loppemarked, kagebod og tøjindsamling og lagt en stor indsats i at være hverdagshelt her i SFO Liljen. Røde Kors besøgte SFO’en igen fredag d.19/1 hvor de modtog donationer og selvfølgelig også  fremviste deres famøse ambulance, der har kørt i krigszoner ude i verden. (Se indlæg herom)
Eftermiddagsmaden har tillige været inspireret af de 4  førnævnte lande. Vi har spist russisk rødbedesuppe, Sushi, lavet barbecue i skolegården og ikke mindst prøvet ris med banan. Om fredagen, da vi fejre hele verden opstilledes en verdensbuffet, hvortil børnene kunne medbringe en spændende ret fra et andet land.
Derudover har børnene været kreative og arbejdet på et stort fælles projekt – nemlig en verdensudstilling, der indeholdt noget fra de 4 ovennævte lande og som blev fremvist fredag d. 19/1 da SFO’en holdt åbent hus for forældre, søskende, bedsteforældre, mm.
I teatersalen fremviste børnene desuden forskellige optrædender, som de havde øvet sig på gennem hele ugen i vores øver-værksted.
Foto: Camilla Nawarecka Lerche