Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Velkommen til maj-børnene!

55 nye elever havde deres første dag på skolen 1. maj 2020

Fredag d. 1. maj 2020 startede 55 nye majbørn på Institut Sankt Joseph. Det er og var en kæmpe oplevelse for både små såvel som store.
Inden denne dag var der brugt mange timer på at klargøre klasserum, materialer til børnene, øve sang, planlægge strukturen og i det hele taget forberede alt det der skal til, for at de nye børn skulle få verdens bedste oplevelse på deres første dag på ISJ.
Dagen forløb i tørvejr – heldigvis – selvom himlen havde truet med regn. Uden for skolen hang en masse farvede hjerter i træerne til at byde Majbørnene velkommen. Hjerterne var lavet af flere af indskolingsklasserne.
Klokken 10.30 blev forældre og Majbørn budt velkommen først ved porten af SFO-leder Gry samt Indskolingsleder Camilla herefter stod skoleleder Peter klar på scenen og tog imod. Peter fortalte bl.a., at det, på denne særlige dag midt i en mærkelig tid, var meget glædeligt at skulle tage imod alle vores nye børn og forældre. Derfor var både Dannebrog og ikke mindst Vatikanflaget hejst for at vise, at det bestemt er en stor begivenhed for os alle.
Efter Peters velkomst var det tid til morgensang som blev hjulpet godt på vej af  0.b. og guidet af Kathrine. Alle både sang og lavede fagter og slutteligt blev alle Majbørnene delt i 4 grupper. Grupperne gik herefter op på Stillegangen i annekset, hvor de har klasserum. Klokken 12.30 var alle Majbørn hentet – glade og mætte efter en dag fuld af gode oplevelser.
Vi glæder os til en masse gode år sammen med vores Majbørn – Rigtigt hjerteligt velkommen!.