Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Vi udvider med endnu en ny afdeling

Institut Sankt Joseph åbner Hotel Joseph* øverst oppe

Det er tydeligt for alle, at noget er i gang oppe på loftet på skolen. Vi kan nu fortælle, at skolens i forvejen mange aktiviteter udvides med et hotel. Hotel Joseph*, som hotellet skal hedde, indrettes i de gamle celler, hvor søstrene i sin tid boede. De bliver selvfølgelig peppet lidt op med spabad og vinduer til at åbne.

Langelinie ligger tæt herved og der satses benhårdt på krydstogtturister, som trænger til nogle dage med fast grund under fødderne og super udsigt. “Men vi vil også have en række oplevelsestilbud til vores gæster, udtaler skoleleder og snart hoteldirektør Peter Franklin. De kan for eksempel komme til at prøve at være gårdvagt, – eller at tage en vikartime, totalt uforberedt, i en fjerdeklasse. Det kan godt være lidt af en øjenåbner for en krydstogtturist” siger han og fortsætter: “Efter at vi har overtaget skolen af søstrene, har vi fået ret vide rammer, og det her er en gammel drøm”. På spørgsmålet om, hvad stjernen i navnet betyder svarer skolelederen, at det faktisk bare er noget, som han kan lave på sit tastatur.

Thomas Andrew Mulhern, leder af skolens Bilingual Afdelingen, tilføjer, at det vil være med til at understrege skolens internationale profil helt fantastisk. “Vi er allerede gået igang med særlige hotelkurser for eleverne. I fremtiden vil mange af vores elever jo kunne komme i erhvervspraktik oppe på toppen og lære fremmede sprog samtidigt”, siger han.

Vi har fået en kommentar fra trend spotter Mie Style fra Wonderful Copenhagen, som siger “det er den helt rigtige vej at gå; stjernen i navnet er noget som krydstogtturisterne vil elske, men jeg har på den anden side ofte før taget fejl.”

Det tror vi nu ikke. De første gæster tjekker efter planen ind 1. maj på skolens kontor, som udvides med en topmoderne skranke i flotte pang-farver.

På billederne ses skolens nye top, udkast til lobby og elever i gang med de første kurser i hoteldrift.